Szerintetek milyen emberek az ilyenek egy munkahelyen?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen egy nő a férjével együtt ott dolgoznak,és benyalatosak a főnöknél. Mivel nincsenek leterhelve munkával, állandóan agyalnak, kavarják a szart. Pl. átírják a gépben a más által rögzített dolgokat, és szaladnak a főnökhöz, hogy a másik hibázott, és ők milyen jó dolgozók. Ennél sokkal durvább dolgok is vannak, de azt már nem írom le, és még sorolhatnám.A főnök szinte mindig elhisz nekik mindent. Nem egy kemény vezető. Addig nem is volt baj, amíg volt egy részlegvezető, ő kordában tartotta őket, de hirtelen sajnos meghalt. Felvettek helyette egy olyan nőt, aki eleinte normálisnak tűnt. De aztán rájött, hogy ezekkel nem bír, és oda-vissza nyalnak egymásnak. Most együtt szemétkednek a dolgozókkal. A legdurvább, hogy kitalálnak nem létező dolgokat (eszméletlen képtelenségeket), és a háttérben előadják a főnöknek. A dolgozók meg nap mint nap szívnak emiatt, de nagyon durván. Őket nevezik pszichopatáknak? Vagy milyen betegek az ilyenek? Szerintetek ki bírja ezt sokáig? Más munkahelyen is van marhaság, de ilyet még sehol sem láttam.
Azért ha többen ezt látjátok,nem kéne némi összefogás??
Néhány bizonyítékot gyűjteni és aztán szembesíteni őket és a főnököt is a tényekkel.
2021. márc. 4. 06:59
2/14 anonim válasza:
Adathordozón kéne tárolnotok a munkát és ugy nem tudnának belenyúlni.
Szerintem inkább szociopaták, ha testileg is ártanának akkor mondható hogy pszihopata.
2021. márc. 4. 07:05
3/14 anonim válasza:
Ja! Szerintem ez a kérdés lehet kamu is! Az ilyen tipusú emberek munkahelyen előbb utóbb lebuknak, mert mindenki rájön még a főnök is hogy milyenek egy idő után pláne mivel a munka is besegít ennek felismerésében. Ha viszont igaz akkor ahogy 1-es mondta. Fogjatok össze, és buktassátok le. Amugy vannak munkahelyek ahol kamera is van. Ergo ha átirja a munkát és van kamera akkor már le ia bukott.
A szociopata mindenhova benyalja magát és ugy manipulálja a körülötte levőket magyarán az embereket használja a terveihez de testileg nem árt a másiknak. A pszihopata pont az ellenkezője.
2021. márc. 4. 07:10
4/14 anonim válasza:
Vagy bízzatok meg egy magánnyomozót aki segít lebuktatni.
A főnöknek a legkelemetlenebb mert igazából ezzel a főnökkel tolnak ki.
2021. márc. 4. 07:12
5/14 anonim válasza:
*is
2021. márc. 4. 07:13
6/14 anonim válasza:
Menjetek oda együtt a főnökhöz és mondjátok el mit művelnek ezek a nyomorultak.Figyeltesse őket ha nektek nem hisz.A legjobb volna ha mindenki elmenne onnan és akkor leesne a főnöknek talán hogy mi folyik nálatok.Ezek nem normálisak
2021. márc. 4. 08:24
7/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy már nagyon régóta ott vannak. Van hátszelük sajnos. Nagyon jó ismerősük jó helyen. A főnök valószínűleg sejti, hogy milyenek. De a főnök is fura, sokszor olyan, mintha ő is meg akarna feleni nekik, játsza az agyát. Hihetetlennek hangzik az egész, tudom, de sajnos igaz.
2021. márc. 4. 11:33
8/14 anonim válasza:
Akkor nézelődj közben másik munka után.Tudom nehéz alapból is nemhogy most de mást nem lehet erre mondani.Vagy tűrsz
2021. márc. 4. 13:54
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor valóban szociopaták, mert a vezetőkkel eszméletlen kedvesek, nyalnak, manipulálnak, kiforgatnak, gátlástalanul szemetek. Sajnos mindannyian nem fogunk felmondani, mert nem olyan könnyű ezen a környéken elhelyezkedni. Igen én is ezt látom a legjobbnak, hogy nézelődöm, és hátha sikerül más munkát találnom.
2021. márc. 4. 18:12
10/14 anonim válasza:
Sok sikert!Mielőbbi szabadulást a dilinyósok közül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!