Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki külföldön dolgozik,hogy...

Aki külföldön dolgozik,hogy sikerült megtalálni azt az állást?

Figyelt kérdés
Ismerős által,vagy hirdetésben?
2021. márc. 2. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten dolgoztam egy cégnél, megpályáztam egy belsős pozíciót egy külföldi irodában, interjúztam, megkaptam, aztán kiköltöztem. Ez volt a legnehezebb, utána már tudtam rendesen félretenni, így a következő országváltásnál már csak simán felmondtam, kerestem az új országban állást a szokásos álláskereső portálokon, megpályáztam, interjúztam, megkaptam.

Sose volt protekcióm sehová és nem is lesz. Mindig mondogatják, de én egyetlen embert se ismerek aki valaha ismerősön keresztül kapott volna munkát.

2021. márc. 2. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A baratnom batyja dologozott kint es kivitte a baratnomet, ra egy het mulva nekem is volt hely. Miutan az osszes papir megvan meg elegendo penz mar nagyon konnyu valtani akar orszagon belul vagy masik orszagban.

Masik baratnomek viszont egyszeruen kiautoztak Ausztriaba es egy nagyobb varosban minden vendeglato egysegbe bementek hogy munkat keresnek. Egesz nap kint voltak es estere sikerult, mindkettojuket felvettek oda, 3 napoal kesobb mar lakas is volt es kezdtek. Ez mar 3 eve volt es azota is ott dolgoznak.

2021. márc. 2. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Interneten. 1 héttel később már kint is voltam.
2021. márc. 2. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!