Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak szerintem furcsa, hogy...

Csak szerintem furcsa, hogy barátnőm rendőr szeretne lenni, de délután 6 órakkor fél egyedül hazamenni és mindig elé mennek a szülei?

Figyelt kérdés

Szimplán fél haza sétálni egyedül, mert furcsa alakok vannak, de ha rendőr lesz, még rosszabb alakokkal fog majd találkozni. Szóval nem értem. Vagy csak szerintem furcsa?

18, 2 hónap és 19 évesek vagyunk.

2021. márc. 2. 10:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#8 Igen, a hobbija a lovaglás, de magam sem tudom, hogy miért pont (lovas)rendőr. Egyik napról a másikra jött neki ez a dolog. A videót mindenképp megmutatom neki, a szülei pedig szarrá motiválják.

Igen, a természetéhez sem illik a rendőr szakma, de annyira szeretné, hogyha mondom neki, hogy ez nem igazán illik hozzá, akkor én vagyok a gonosz, aki nem tudja biztatni, motiválni és csak a rosszat látja.

Köszi a válaszokat.

2021. márc. 3. 13:26
 12/14 anonim válasza:
0%
Hogyha ott lesz rajta a rendőrruha, oldalán a gumibot, esetleg egy lőfegyver, alatta egy ló, akkor hidd el, hogy ez fog neki annyi önbizalmat, biztonságérzetet adni, hogy ne féljen.
2021. márc. 7. 08:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Végül felették? Nekem volt sulis társam járt az NKE-re, ő csendesebb lány, hát szó szerint kiközösítették, igazi nagydumás vagány beképzelt csajok vannak szerinte ott. Nem aranyos, kedves kislányok. Nem egy óvodapedagógus szak. Neki is hasonlóan elege lett, belőle, utána most szereti a munkáját.

Ott volt egy csendesebb srác, akiről megtudták ,hogy 20 éven felüli és szűz, a rendőrcsajok kicsúfolták, meg a bulikban mi van szűz vagy?

2021. dec. 28. 10:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vették fel.
2021. dec. 28. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!