Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet ilyenkor tenni? Ki...

Mit lehet ilyenkor tenni? Ki akarnak rúgni.

Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyjából egy éve dolgozom a munkahelyemen. Fél év volt a próbaidőm. Azonban ma közölte velem a muszakvezetom hogy keresek másik munkahelyet mert ki akarnak rúgni. Azt mondta még nem tudja hogy meg e hirdetek az állás lehetőséget a helyemre. Az a probléma szerinte hogy nem vagyok alkalmas a munkára. Szerinte túl pörgős nekem. Ilyenkor mit lehet tenni? Csupán érdekes számomra hogy fél éves probaidonel meg alkalmas voltam

2021. febr. 28. 13:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A teendő: keress új munkahelyet.
2021. febr. 28. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Ilyenkor keresni kell egy másik munkahelyet!
2021. febr. 28. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az elvárhatónál korrektebb volt, mert előre súgott mire számíts.

Valószínűleg látták benned a potenciált a próbaidő alatt, de nem sikerült felhúzni az elvárt szintre.

Keress mást és kész.

2021. febr. 28. 13:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azt hitték, gyorsabb ütemben fogsz fejlődni, hogy majd belejössz a dolgokba. De ez nem történt meg.

Keress másik munkahelyet.

Korrekt volt tőle, hogy előtte szólt, hogy ne hirtelen érjen a dolog és legyen időd másikat keresni.

2021. febr. 28. 13:28
 5/18 A kérdező kommentje:
És ez így lehetséges? Ha én akkarok le számolni hónapokat kell le dolgoznom ha a munkáltató akar kirúgni simán megteheti? Munkavédelmi vagy akármi?
2021. febr. 28. 13:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Milyen munka egyebkent?
2021. febr. 28. 13:45
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Végkielégítés is jár szerintem.
2021. febr. 28. 13:46
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor kirúghatnak, illetve te is felmondhatsz, de a szerződéstől függ, hogy van-e felmondási idő, illetve pontosan mennyi.
2021. febr. 28. 13:47
 9/18 A kérdező kommentje:
Dehogy rúghatnak ki. Engem a jogi része érdekelne hogy ebben az esetben én tudnék e valamit csinálni. Csomagoló vagyok. Viszont jó fél éve egy teljesen más gépen vagyunk mi csomagolok amire igazából külön emberek voltak. Egy teljesen más részleg. De a covid miatt akkor megtehetek és ki rugtak azt az embert aki itt dolgozott azon a bizonyos gépen. Volt egy másik srác ő 2 hónapokat volt beteg állomány ba néha bejött egy két napot dolgozni majd megint állomány. Őt se tudták ki rúgni hanem stresszeltek és közös megegyezést ki húzták belőle. Nos én most voltam 10nap állományba házi orvosom karantent rendelt el. Ma jöttem dolgozni és évvel a jó hírek fogadtak. 😁
2021. febr. 28. 14:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Igen, a 30 nap felmondási idő így is érvényes.
2021. febr. 28. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!