Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A gyrosos eladók miért olyan...

A gyrosos eladók miért olyan életuntak?

Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Te nem lennél az, ha egész nap azt csinálnád?
2021. febr. 26. 15:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem
2021. febr. 26. 15:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld
2021. febr. 26. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És kipróbáltad már?
2021. febr. 26. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor találtunk neked egy izgalmas munkát.
2021. febr. 26. 15:11
 6/9 alletta ***** válasza:
100%

nap, mint nap ugyanazok a mozdulatok. gépsoron is unottan végezhetik munkájukat az ott dolgozók. monoton munka.

ahol én veszem a gyrost, ott jó fej a srác, míg készíti mindig van valami sztorija, amit elmesél.

2021. febr. 26. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Eleve kevés olyan munka van, ami nem monoton idő után!

Gondolj bele, hogy egy gyrosos egész ugyanazon a 5 négyzetméteren mozog, és ugyanazt csinálja.

Szerintem a kasszás sokkal rosszabb! Ott még több a rigolyás vevő, és nem mehetnek ki csakúgy WC - re sem! Az tényleg egy rabszolgamunka!

De, mindenki nem ücsöröghet a kényelmes, hűtött - fűtött irodában "Físzbukozva"... Valakinek dolgozni is kell!

2021. febr. 26. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

"De, mindenki nem ücsöröghet a kényelmes, hűtött - fűtött irodában "Físzbukozva"... Valakinek dolgozni is kell!"

Mert nyilván egy irodában csak "Físzbúkoznak" az emberek és soha senki nem dolgozik... :D

2021. febr. 26. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a műveletet végzik gepiesen. Szerintem meg ők legalább tök normálisak, föleg, ha külföldi.
2021. febr. 26. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!