Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mihez kezdjek harminc évesen...

Mihez kezdjek harminc évesen egy BSC szintű alapdiplomával, ha úgy érzem szakot tévesztettem?

Figyelt kérdés
A szakot nem szeretném megnevezni, egy négy főiskolai képzés volt. Elég komoly elméleti, és gyakorlati tudást követelt meg! A problémám azzal van, hogy túlságosan nagy a felelősség rajtam. Illetve eléggé magamra veszem a dolgokat ha valami nem úgy sikerül, ahogyan én szeretném. Ráadásul valahogy úgy érzem nem passzol hozzám ez a szak, mert inkább ilyen műszakis beállítottságú vagyok szerintem. Új szakot harminc évesen már nem szeretnék kitanulni, elég sok pénz is lenne, ráadásul mire pályakezdő lennék kb. 35 lennék. Túlságosan kockázatos, én csak szeretnék egy viszonylag jól fizető nyugis állást találni, ahol nem túl nagy a felelősség. Van egyáltalán ilyen?

2021. febr. 25. 23:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Menj gyárba dolgozni.
2021. febr. 25. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak nem egészségügy...?:)
2021. febr. 26. 00:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Menjen gyárba dolgozni az, aki nem küzdött soha semmiért az életében. Én rengeteget hajtottam, pontosan azért hogy ne egy gyárban kelljen dolgoznom. Fiatalon dolgoztam én ott eleget, meg ahhoz hasonló alja helyeken! Ha gyárba mennék biztos, hogy operátornak nem állnék be. Akkor inkább maradok, ahol most vagyok.
2021. febr. 26. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is pont így vagyok. Pályát tévesztettem, az életkor is stimmel. Szerintem azt tudod tenni, hogy elkezdesz tanulni valami olyat,ami közelebb áll a személyiségedhez. Sok képzés van levelezőn, munka mellett el tudnád végezni. Igaz, hogy nehéz lenne, de talán megérné elvégezni.
2021. febr. 26. 07:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyok de fordítva. Műszaki szakon végeztem de rá kellett jönnöm, hogy nem illik hozzám. Már egyetemen is éreztem valamennyire, magam sem hittem el, hogy majd lelkes leszek a szakmában. Rendkívül unalmas a munka, nagy része csak ügyintézés a jellege miatt ráadásul. A te végzettségednél nem jöhet szóba olyan állás ami más jellegű, kevesebb felelősséggel? Én magamról már úgy érzem, hogy nem lenne erőm egy új bsc-hez, rohadt nehéz volt már így is és nem lelkesedek kimondottan semmiért annyira. Ráadásul váltani se nagyon tudok, más cégeknél is ezt kéne csinálni és ennyi fizetést se adnának szóval értelmetlen szinte próbálkoznom is.
2021. febr. 26. 08:36
 6/11 Kései Sirató ***** válasza:
Próbálkozz önkormányzatnál, ha nem tartod unalmasnak a papírmunkát, lehetnél iktatóban, irattárazni kellene, meg iktatni, de ugyanez a feladat létezik ügyészségen, bíróságon, és minden más állami szervnél is.
2021. febr. 26. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, megértem, hogy a szakot nem akarod írni, de egy kérdés: Vezető beosztásba tettek? Vagy túl önálló a munkaköröd, ezért érzed, hogy összenyom a felelősség?
2021. febr. 26. 10:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A napokban én is gondolkodtam érről és egyre inkább a honvédség az, amivel szimpatizálok.
2021. febr. 26. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Én viszont nem értem miért nem nevezed meg a szakot,és miért nem írod le,hogy mégis mi érdekel,mihez lenne kedved? Ha nem akarod magad továbbképezni más irányba,nem akarsz fizikai munkát végezni,mégis vmi mást akarsz,hogy vársz el tanácsot úgy,h ehhez semmi alapot nem írsz le? Attól,h kiírnád azt,h mit végeztél még bizonyára nem azonosítana be senki.
2021. febr. 27. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi a jó a honvédségben?
2021. febr. 27. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!