Hogy deríthetném ki, hogy a cégben ki keni össze a székletével a falat?
Nem, ez nem vicc. Egy 30 fős részlegről lenne szó, és pár hete valaki kb 2 naponta szétkeni a székletével a wc falát, ajtaját.
Ötletem sincs hogy lehetne lebuktatni
11
De az meg nem bizonyíték, nem lehetne kirúgni emiatt. Amúgy tudod, hogy milyen drága egy ilyen teszt?
12
A sorozat mai adásában a szarfantom bűncselekményeiről beszélünk.
Sulyos mentalis baja van. Lehet szuperkomoly hiperintelligens is. Ki tolt el tobb idot a vecen?
Es meg egy fontos dolog. Ha a sztori igaz, mivel keni szet? Kizart, hogy kezzel. Tortent mar, hogy ne kerdezd, hogy, szaros lett az ujjam, es a szappanos suvickolas semmit nem ert, domestos utan is szarszagu maradt az ujjam. Kizarolag vizben aztatas utan tunik el.
Szoval gumikesztyut visz, vagy hogy? Vecepapirral megfogva csak elkepzelni probalom, nem tunik realisnak.
Elozo vagyok. Szoval ha ez komoly, olyasmi lehet, mint a vagdosas, vagy kenyszer. Ket hete valami attorte nala a hatarokat? Ki johet szoba?
De ha kiderulne, szerintem tilos megszegyeniteni a tobbiek elott. Valakinek kene bizalmasan kozolni, hogy mi van.
Zarojel. A nizzai kamionos amokfuto is mielott teljesen bekattant elotte otthon szart kent a falra, miutan asszonyt megverte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!