Ha egyetemre megyek, akkor egy irodában fogok dolgozni, ahol egész nap a számítógép elött kell majd görnyednem? Ha nem szeretek a gép elött ülni, akkor ne menjek egyetemre, inkább tanuljak szakmát?
Figyelt kérdés
Szerintem jobb, minőségibb életem lenne akkor, ha mozognék és valami fizikai munkát végeznék, mint ha a gép elött görnyednék egész nap vagy neadjisten még home office-ban ahol azt a kis levegőzési lehetőséget is elveszik amíg bemegyek a munkahelyre. Ez az egész napos otthon ülés egyszerűen kikészítene. Alig bírok ébren maradni, nekem kell az, hogy mozogjak.2021. febr. 23. 14:28
11/17 anonim válasza:
Van egy gépészmérnök spanom, ő szélerőműveket tart karban. Cseppet adrenalinfüggő a srác. Mondjuk joggal vagy közgázzal az iróasztal rabja leszel.
12/17 anonim válasza:
A jogász nem a gép előtt görnyed egész nap. Pl. Egy ügyvéd ügyintéz, megkeresi az ügyfelet, rendőrséggel kapcsolatot tart, tárgyaláson van, és stb, és stb, bár kérdés melyik területét választanád.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de olyan munkát nem akarok ahol ügyintézni meg kapcsolatot tartani kell. Nem szeretek emberekkel foglalkozni
2021. febr. 23. 20:33
14/17 anonim válasza:
Őszintén érdekel, hogy mi érdekel akkor a jogban és a közgazdaságban, ha ez a két munka megtestesít mindent, amit nem akarsz csinálni.
15/17 A kérdező kommentje:
Miért, egy közgazdász emberekkel foglalkozik?
2021. febr. 26. 21:19
16/17 A kérdező kommentje:
Jó tanuló vagyok. A szüleim meg mindenki elvárja, hogy menjek egyetemre. De én úgy érzem nem nekem való.
Lehet meglenne az eszem, hogy elvégezzem, de boldogabb életem lenne egy szakmával
2021. febr. 27. 03:08
17/17 anonim válasza:
Fejezd be az egyetemet, ha már lehúztál sok évet, aztán szerezd meg a szakmát. Így nem egy lábon fogsz állni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!