Ha a külvilágban több ember bìzik bennem, támogat, viszont a munkahelyemen csak pár emberre számìthatok, akkor veszett az ügy?
Figyelt kérdés
A munkámmal nincs gond, ezt a főnöksèg is megerősìtette. Papìron rögzìtve van különböző dàtumokkal, hogy a a csapat rèszét kèpezem, beilleszkedtem a munkahelyre. A profitban gazdag időszakok az èn nevemhez is köthetők. Nem csak az enyèmhez, de èn is szerepet játszottam ebben. Az emberek napi szinten támadnak, holott a munkámon kìvül, nem nagyon jut időm velük foglalkozni. Mindig bekem kell bizonyìtanom, mindig nekem kell jó körülményeket megteremtenem, màsok meg lejárató kampányokkal is boldogan èrvènyesülnek. Ebből elég. Hogyan mèltànyolnàk nekem azokat az időszakokat, amiket munka helyett ràm fordìtottak? Kifizetik ezt nekem?2021. febr. 17. 18:08
11/14 anonim válasza:
#9 először úgy kéne megfogalmazni a kérdést, hogy értsük. addig nem tudunk rá válaszolni. már 5 kommentet írtál a kérdésedhez, de egyikben se tetted egyértelművé, mi a kérdés, pedig többen értetlenkedtünk már. gondolom ezt továbbra is figyelmen kívül fogod hagyni.
12/14 anonim válasza:
Biztos Isten komplexusa van ennek a csírának, azért utálják. Selejt ez is, kérdezni se tud normálisan.
13/14 anonim válasza:
Megijedtem h csak én nem értem🤔😉de látom nem vagyok egyedül.
14/14 anonim válasza:
Szerintem ezt még az sem érti, aki a kérdést feltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!