Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy szerettek jobban dolgozni...

Hogy szerettek jobban dolgozni, csapatban, emberek között vagy inkább egyedül? Kinek mi a jön be jobban és miért?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 09:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, nem szeretem ha a fontos dolgaimat más bassza el. Inkább basszam el én:D
2021. febr. 16. 09:43
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ,mi a munka.
2021. febr. 16. 09:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül. Nem vagyok szociális egyéniség, nekem a csapatban való dolgozás egy plusz kimerítő tényező vagy stressztényező lenne.
2021. febr. 16. 10:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül. Elég makacs vagyok, ha elképzelek valamit, akkor azt csak úgy akarom megvalósítani. Emellett szeretek a saját ütememben haladni, ami másoknak néha túl gyors, néha túl lassú.
2021. febr. 16. 10:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, mert csapatban dolgozva nem egyszer tapasztaltam, hogy valaki más hibázik, de én kapom a leb***ást.
2021. febr. 16. 10:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol így, hol úgy. Azt szeretem, ha változatos, viszont csapatban csak akkor szeretek dolgozni, ha mindenki motivált. Mások helyett nem szeretek dolgozni...
2021. febr. 16. 10:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül jobban szeretek, mert kevésbé kaotikus és kevésbé lazsálós. Csapatban inkább akkor dolgozom szívesen, ha minden kellően transzparens és minden feladat felosztása kellően meghatározott, minden részfeladat határideje konkretizált (vagy ha én irányíthatok a csapatot).
2021. febr. 16. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Egyedül. Saját - és kellően hatékony - szisztémám van mindig. Bizonyítottan sajátos a gondolkodásom. Magam osztom be az energiáimat, a prioritásokra is könnyebb egy személyben odafigyelni, - mintha lépten-nyomon "bekutyul" valaki. Nehezemre esik másokra is figyelni munka közben, külön kihívásként élem meg a másokkal együttműködést. Kevesebb az esélyem egyedül arra, hogy látványosan elrontsak valamit, - mint ha elbeszélünk egymás mellett valamiért.
2021. febr. 16. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül. Sajnos túlzottan sokszor jártam úgy, hogy más a minimumot sem tette bele, de büszkén gyűjtögette az elismerő szavakat. És úgy is, hogy más belerondított és engem vettek elő érte.
2021. febr. 16. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Egyedül, vagy max. egy emberrel együtt tudok csak dolgozni. Mindig vitába kerülök...
2021. febr. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!