Miért szólnak meg a munkahelyen ilyen szokások miatt?
Megszólnak azért mert a mosdóban megfésülöm hajam vagy megmosom a fogam.
Úgy néznek rám mintha másik bolygóról jöttem volna.
Mi ezen olyan furcsa vagy vicces?
"Az azért elég undi, hogy reggel nem mosol fogat. Éjjel jól berohad a szád, úgy üdvözlöd reggel a munkatársakat? Aztán később olyan büdös lesz a leheleted, hogy ott bent kell fogat mosnod."
Felkelés után nekem első a reggeli, csak utána megyek munkába/el otthonról.
Reggeli után fogat mosok tehát nem megyek szájszaggal munkába.
Ha a munkahelyen iszom egy kávét vagy cukrosat eszem megmosom szájvízzel és fogkefével, amit mindig hordok a táskámban. :)
Azért érdekes hogy a kérdés arról szólt hogy miért szólnak meg amiért fogat mosok, te meg azt írod hogy igénytelen vagyok mert nem mosom. Elolvastad a kérdést alaposan? :)
13/13
Nem vagyunk egyformák. Én eszek mert így kezdem a napot, meg a vércukorszintem is leesik ha nem reggelizek.
Nem a szájszag miatt mosom a fogam napközben, hanem az ételmaradék miatt mint ahogy azt már írtam.
Ellenben engem nem zavar ha más nem így tesz. A kérdés az bolt hogy másoknak ez miért probléma, hiszen semmilyen negatív hatással nincs rájuk nézve.
Jah hogy nem szokás. Tehát nekem feltétlenül követnem kell a csordát ugye?
A baj csak az hogy én nem szeretem a birka szellemet követni. Szokásokat meg általában az egyéniség határozza meg, nem a tömeg.
Ha ilyen alapon helyeznénk el a normákat akkor mind úgy viselkednénk mint a majmok.
Várj csak, ez nem is annyira életszerűtlen a jelen globális helyzetben.
Ugyanakkor sok munkahelyen vannak tusolók is, tehát figat mosni nem illik te a testeded lemoshatod?
Gondoljuk csak végig logikusan. Nem inkább csak azzal van baj hogy neked ez személy szerint nem tetszik és igyekezel magad alá gyűrnia véleményeddel.
Neked nem szokásod a munkahelyen fogat mosni, a Józsinak meg a Ferinek sem, akkor más se tegye. Mert az annyira elüt attól a fásult és konzervatív látószögtől amit megszoktunk és lemásoltunk hogy ha más nem így tesz azt ki kell taszítani és nyilvános meg kell alázni. Tanulja meg hogy "Rómában viselkedj úgy mint a rómaiak vagy megszívod"
Nos ezzel én szívesen és bátran szállok szembe mert nem tetszik ha le akarnak húzni egy szintre mondva csinált indokokkal.
A fogmosás a munkahelyen szerintem egyáltalán nem gusztustalan, szokatlan vagy nem oda illő. Ha tusolni és "sz@rni" lehet egy közös vizesblokkokban akkor lehessen fogat is mosni. Akkor is ha ez a helyi papucsos tahónak nem tetszik.
Ha van méghozzászólni valód szívesen elolvasom de ezen túl szerintem felesleges vitatkozni mert te nem azt akarod amit én, ugyanez igaz fordítva is.
Kellemes hetet.
17/18
Mert van rá lehetőség hogy kérdezzek és érdekel mások véleménye is.
Erről szól az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!