Legyen gyomrom a főnöknek dolgozni, miután az egész cég tudja, hogy csalja a házastársát a beosztottjával?
10+ évet dolgoztam egy helyen ahol az 50 feletti férfi főnök "jól kinéző" fiúkákat hozott oda "sofőrnek" és kúrogatta őket. Házas ember volt egyébként és az asszony is ott dolgozott....
az egész cég tudta hogy a főnök idős korára megkedvelte a virslit...
és ott volt a felesége aki nap mint nap elnézte ahogy a kedves férje a pár havonta cserélt aktuális "sofőr " fiúcskával eltűnt 1-1 órácskára "ügyet intézni"
Mindenki tudta.
" egy idõsebb férfi kellemetlen helyzetbe hozza majd lapátra teszi a fiatal dolgozokat?"
de naiv vagy te úristen.... azok a fiatal dolgozók hímprostik voltak, akiket a neten, meg melegbárokban szedett fel a vén kecske.
azok tudták hogy répázva lesznek és az állásuk csak fal volt, hogy céges pénzből legyen fizetve a (hím)k****vázás.... elvégre állásban voltak hát kaptak bért.
így a főnöknek ingyen volt a k***va.
"És volt gyomrotok ahhoz,"
És jót röhögtem a vén seggkukibajnokon. Semmi több. én a munkámat elvégeztem béremet megkaptam, a többihez semmi közöm. röhögni azért szabad...
"kellemetlen helyzetbe hozza"
azért vagy naiv mert azt hiszed ezek szegény ártatlan fiúkák voltak akikre a csúnya gonosz bácsi rámozdult. helyette ezek melegbárból szalajtott fizetős fiúk voltak akik bárkivel elmentek répázni aki megfizette.
és így kényelmes is volt nekik mert volt egy fix kuncsaftjuk hónapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!