Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetek tanító vagy óvónő úgy...

Lehetek tanító vagy óvónő úgy is, ha a saját nememhez vonzódóm?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok, de egy ideje egyre erősebben érzem, hogy a lányokhoz vonzódom. Mióta az eszemet tudom óvónő szeretnék lenni, de kicsit tartok attól, hogy emiatt hátrányaim lesznek majd. A felvételnél nem derülnének ki a magánéletem részletei persze, de mi lesz később? Az eddigi tapasztalataim szerint biztos vagyok benne, hogy létezik olyan szülő, akit zavarna, hogyha nem heteroszexuális emberre kellene bíznia a gyermekét.
2021. febr. 12. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Tanítóként és óvónőként nem szükséges beszámolni a szexualitásodról/magánéletedről.
2021. febr. 12. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

A meseország mindenkié könyv körüli cirkusz után érthető az aggodalmad :( Olyan kommentek is voltak, hogy még az óvodát is beperelnék, ha abból olvasnának a gyerekeknek. Mit csinálnának vajon, ha az óvoda tovább merészkedne? :(

Drukkolok, hogy sikerüljön az álmod.

Nekem az általános iskolai torna tanárnőm (azóta igazgató helyettes) leszbikus, a párja az iskolai titkárságon dolgozik. Gyerek fejjel, ha fel is tűnt valamennyire, nem izgatott minket a dolog, mert egyébként nagyon jó fej volt, amikor pedig a családból került be a suliba gyerek, már igazgató helyettes volt, de nagyobb tekintélye van, és jobban szeretik a gyerekek, mint a hetero igazgató urat. Szóval hajrá! :)

2021. febr. 12. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Ha megtartod magadnak akkor nem,de ugye a melegek mindíg a világ tudtára akarják tenni hogy ők mások.Legtöbb még büszke is rá.Pedig kutyát nem érdekli.Éld boldogan az életed...ennyi.
2021. febr. 12. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

#2: Ez rossz példa volt: nem az a baj, ha leszbikus az óvónő (senkinek semmi köze hozzá), hanem ha 3-6 éves gyerekek számára gyártanak LMBTQ-propagandát.

Kérdező, miért nem tudtál egy picit korábban születni és engem tanítani...? ;-)

2021. febr. 12. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyobb baj lenne ha férfiként akarnál tanító vagy óvónő lenni
2021. febr. 13. 08:28
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem mi az összefüggés. A szexualitás ezt nem befolyásolja.

Ha félsz a csököttektől, ne tudódjon ki.

Ha a csököttek nem tudják, hogy meleg vagy, nem fáj. A csökötteket azért zavarnak dolgok, mert oda is halucinálnak összefüggést, ahol nincs.

2021. febr. 13. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

De honnan tudnák a szülők ezt? Nem kell nagydobra verni.

Meg ettől miért lennél rosszabb tanár,óvónő? Ha nem vagy hülye a gyerekekhez,akkor tudod,hogyan kell velük bánni.

2021. febr. 13. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Csököttek akik nem kérnek belőletek???Ajjajjj buták vagyunk,elmaradottak,rasszisták, sorolhatnám igaz??Mert hetero vagyok igaz??ajjajjj szegény mi...
2021. febr. 13. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, leszbikusként gyakorlatilag bármilyen munkahelyen hátrányban lehetsz (lehetsz, de nem biztos, hogy leszel), ne ez határozza meg a pályaválasztásodat.
2021. febr. 13. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs a homlokodra tetoválva, akkor nincs jelentősége, hiszen kutya nem kérdezi, senkit nem érdekel.
2021. febr. 15. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!