Főnök az ilyen?
Új főnökünk van, még sok dolgot meg szokott kérdezni tőlünk. Tőlem is kérdezett valamit a múltkor, készségesen válaszoltam is rá. Egy megrendelésről volt szó, azt hittem azért kérdezi tőlem, mert nekem kell majd csinálnom. Vártam hogy mgkapjam, semmi... Erre ma nap végén megyek be a többiekhez, és látom, hogy az egyik lánynak van kiadva a munka. Az, amiben tőlem kért segítséget, hogy hogy kell csinálni. Nagyon rosszul esett, megfogadtam én többet biztos nem segítek. De azt hittem én kapom. Akkor miért tőlem kérdezte? Ja, mert az a lány nem tudta volna a választ? De a munkát megtudja csinálni, miután már más elmondja hogy kell? Mekkora féreg az ilyen? És akkor még kérdezi a főnök, hogy mi a bajom? Nem pofátlanság ez?
L/24
Miért írsz ki minden másnap valami baromságot ami a munkahelyeden történt? Tényleg nincs senkid akivel ezeket megbeszélheted?
Írjál nekem, velem kibeszélheted minden egyes nap, hogy mit csinált a főnököd, cserébe én is beszámolok arról, hogy az enyém mit csinált az adott nap.
Nálatok ilyen marakodás megy a munkáért? Vagy miert nem mindegy kinek adja?
Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!