Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Így mérges lennél a kollégádra?

Így mérges lennél a kollégádra?

Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi is megtörtént velem, egy kolléganőm kegyetlen betegen jött be egyszer, majd szép lassan mindenkin átment az influenza. Emlékszem, már csak én voltam az utolsó mohikán az irodában azon a hétfőn és boldogan kihúztam magam, hogy én bezzeg hétvégén megúsztam a betegséget. Mígnem délre totál belázasodtam, ezzel nyerve magamnak 1 hét ágynyugalmat. A hazaút óráknak tűnt és csak otthon konstatáltam, hogy egy álló napot lázasan, influenzásan dolgoztam végig.

2021. febr. 12. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Mi anno örültünk, hogy nem kell menni dolgozni.
2021. febr. 12. 14:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha infulenza volt,és nem covid.
2021. febr. 12. 14:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz hogy így megy be dolgozni.Nem ítélkezem mert lehet a főnök miatt szóval nem is tehet róla
2021. febr. 12. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék neki, de lehet, nagyon rászorul a pénzre (ha pl nem keres sokat és nem gazdag). Főnök reakció mi a betegszabira? Mert vannak, akiknél ez kb az azonnali kirúgással egyenlő.
2021. febr. 12. 14:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Betegszabit nem szeretik, és igen keveset is keresünk sajnos ez van.
2021. febr. 12. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,ez az...Ezért írtam hogy nem ítélkezem mert nem tudom mi van a háttérben.Sajnálatos ha ezért megy betegen dolgozni vki.Nyilván szívesebben pihenne otthon egy csésze tea mellett
2021. febr. 12. 15:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Te megteheted, hogy otthon maradsz?
2021. febr. 12. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de azért nem 2 hétig😊1 hét a max de mondjuk én nem szoktam betegeskedni talán 1 évben egyszer azt meg kibírja a főnök.
2021. febr. 12. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A ti esetetekben nem a kollégára kell haragudni, hanem a vezetőségre. Mellesleg én megtehetem, hogy betegszabira megyek, meg ha nincs akkora nagy baj, akkor még a home office is letárgyalható, szóval én nem szeretem, ha valaki betegen bemászkál, de nálunk van alternatíva, hogy ne kelljen betegen bent lenni. Nálatok más a helyzet, szar ügy.
2021. febr. 12. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk perpillanat a vírus miatt elnézőbbek a betegszabival kapcsolatban, de előtte itt is szedhetted kb a sátorfádat, ha évi egy alkalomnál (az is max 2-3 nap lehetett) többször mertél beteg lenni. Ennek ellenére nagyon sokan szeretünk itt dolgozni, de ez sajnos így volt (és lesz is szerintem a vírus után), mert óriási az emberhiány, ha valaki kiesik, az garantált túlóra, szabadnapon behívás a többieknek.
2021. febr. 12. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!