Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy hrs csaj hogy tud ilyet...

Egy hrs csaj hogy tud ilyet megcsinálni?

Figyelt kérdés

Pl van egy cégnek egy hrs-e, és pl ez egy gyár. A gyáron bellül van egy konyha rész ahol van egy konyhafőnök csaj aki egy idős ezzel a hrs-el.

Mivel nincsenek jóba valamit beszólt ez a főszakács csaj a hrsnek hogy kb itt ő a főnök húzon ki a konyhából, neki a konyhán nincs főnöke, erre a hrs csaj bekavart utána nézett a végzettségeknek és egy másik csajt (amúgy egy barátnőjét) nevezett ki főszakásnak, az eredetinek meg jó gúnyossan mondta hogy mostantól neki is van főnöke a konyhán. Ezt hogy tehette meg?

2021. febr. 7. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. Ha megtörtént ez a sztori, akkor sem a hres döntött róla. Nem hatásköre.
2021. febr. 7. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a sánta sztorit csak úgy tudom elképzelni, hogy a HR - és a tulaj szeretője vagy felesége vagy egyéb közeli hozzátartozója. Amúgy nincs munkáltatói jogkorrel fekruhazva, ő csak vegrehajt.
2021. febr. 7. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Én is a hrs-en röhögök.
2021. febr. 7. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Majdnem helyrajzi szám, ja. 😂
2021. febr. 7. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy minek nevezzük :D
2021. febr. 7. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

" hr kimondottan a gyári munkásoknak a főnöke"

Ezt nem tudom ki mondta ki, de tuti nem volt igaz. A HR nem főnöke a munkásoknak. A szervezeti ábrákon teljesen más "ágon" vannak.

2021. febr. 7. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Nekem az a privát véleményem, hogy azok szidják a HR munkát, akik alapból sem alkalmasak egy feladatra es ezt esetleg a tudtukra is adják. Elhiszem hogy ez fáj. De a hibát elsősorban magadban kell keresni. Ez nem zárja ki azt, hogy nincs "rossz" HR alkalmazott. De lássuk be, az első eset sokkal gyakoribb.
2021. febr. 7. 15:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sima hr-es volt? Lehet csoportvezető, vagy maga a Hr vezető. Ha “hatalmuk” nincs is, de befolyásuk annál inkább.
2021. febr. 8. 05:33
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

"Nekem az a privát véleményem, hogy azok szidják a HR munkát, akik alapból sem alkalmasak egy feladatra es ezt esetleg a tudtukra is adják. Elhiszem hogy ez fáj. De a hibát elsősorban magadban kell keresni. Ez nem zárja ki azt, hogy nincs "rossz" HR alkalmazott. De lássuk be, az első eset sokkal gyakoribb."

Nekem meg az a véleményem, hogy a HR-es szakma egy rossz vicc, meg kéne szünnie, értelme nincs és saját tapasztalataim alapján pofára, tévesen válogatnak.. Nem egy példá tudnék neked mondani, hogy alkalmas személyt nem vettek fel egy pozicióra, alkalmatlanokat meg igen.

HR-esnek meg nyilván olyanok mennek, akik alkalmatlanok voltak egy komolyabb szak elvégzésére a felsőoktatásban.

2021. febr. 19. 03:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!