Létezhet ez? Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Olyan van, hogy azért rontok el mostanában sok mindent, mert a főnököm mindenért cs.sztet engem? Nagyon megakarok neki amugy felelni, de mostanában bénázok, amiért kapok ugye..2021. febr. 6. 16:10
2/6 alletta válasza:
megfelelési kényszered erős. esetleg eredhet abból is, hogy félsz, elveszíted munkahelyed.
3/6 anonim válasza:
Ha én is meg akarok felelni álltalába olyankor én is bénázok biztos azért mert nagyon rástresszelek
4/6 anonim válasza:
#2-es nagyon jól megválaszolta a kérdést.
Aktuálisan nálam is ez van.
Minél jobban meg akarok felelni, annál többet hibázok.
Valahogy már az az érzésem, hogy hamarosan lejár a mandátumom.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló helyzetem és nagyon gáz mert stresszelsz és ezért még inkább több a hiba lehetőség mert egyszserűen képtelenség így koncentrálni legalábbis nálam így volt
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mind hasznos volt. 😌
2021. febr. 6. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!