Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki akar rúgni a "főnököm",...

Ki akar rúgni a "főnököm", mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Jelenleg 68 éves vagyok. Októberben elkezdtem egy DropShipping pólówebshopot a fiammal (régebben fel is tettem róla egy kérdést, hogy a fiamat hogyan vegyem rá a munkára,k lehet emlékezni is fogtok rám) Tehát saját webshopunk van csak egy másik webshop termékeit áruljuk 20% nyereséggel, saját termékünk nincs. Sokáig aludtunk rajta és 5 hónapon keresztül csak polírozgattunk rajta így nem jött semmi bevétel se semmi rendelés. Ez már nem tetszik a felettes webshopunknak, pedig jó lenne folytatni, belevesztegettem több mint 200.000 Forintot (nem szüneteltettem a Katát) és vissza szeretném nyerni legalább a 2-3-szorosát, viszont nincs saját termékünk, hogy folytassuk. Nem akarok saját termékekkel, saját tárhely menedzsmenttel foglalkozni, más webshopot pedig nem találok, akinek a termékeit árulhatom ilyen módon, főleg nem olyat, aki ugyanazt a webshop motort használja és csak 2 kattintás lenne átmásolni a webshop termékeit a mienkre.

Szeretném valahogy rávenni a "főnököt" hogy folytassam. Itt van a kép amit küldött: [link]

Beszéltem vele már telefonon egyszer, mondtam neki, hogy valószínűleg aktívan még jó darabig nem fog jönni vásárló, ezért kérte, hogy véglegesen függesszem fel. Szeretném újra felhívni. Bármilyen tanácsot megfogadok.

2021. febr. 4. 16:16
1 2 3
 21/29 SzamócaPörkölt válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

ugyanaz nézzétek meg...

itt stimmel a 68 meg a DropShipping

2021. febr. 22. 14:00
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen, azt is én tettem ki.
2021. febr. 22. 14:22
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda onzes valakire a sajat akaratunkat raeroltetni, aki valojaban nem akarja......elmeletileg a gyermeket szereti az ember a legjobban a foldon es gyakorlatilag is...gondkodjon mar el
2021. márc. 3. 23:15
 24/29 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, hogy kiteszem a fiatal srácot, mert ellustult. Lenyomja a telefont, pedig hívom egy héten akár 50-szer is, hetente max 2-szer ha visszahív, akkor sem történik semmi érdemben. Nem akar Skype-on összekapcsolódni, semmi. Sajnos minden munkát vissza kell adnom a fiamnak, amit a srác vállalt. Sajnálom szegényt, mert az egyetem is ugye megy neki, de hát muszáj dolgozni, ha már engednek minket tovább működni.
2021. márc. 10. 13:42
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Már senkit nem érdekel. Figyel Martin! Nőj fel. Nem oldhatunk meg helyetted minden problémát. Bár selytem hogy azzal hogy kreálsz magadnak egy hamis sztorit csak feltűnést akarsz. Ne írj többet apád nevében.
2021. márc. 10. 18:10
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
* sejtem
2021. márc. 10. 18:11
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Mi ez a Martinos story, lemaradtam :D eddigi story-k csak kitaláltak voltak, vagy mi?
2021. márc. 10. 18:23
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Először a saját nevében írt elég sokat, az igazi volt, kiteregette a szennyest. Azután az anyukája nevében is írt, most az apja nevében ír. Egyértelmű hogy ő az, van pár dolog amivel mindig elárulta magát.
2021. márc. 10. 18:28
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez de beteg story. :D Ide ilyen zártról szabadult emberek is feljönnek?:D
2021. jún. 29. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!