Ki akar rúgni a "főnököm", mit mondjak neki?
Jelenleg 68 éves vagyok. Októberben elkezdtem egy DropShipping pólówebshopot a fiammal (régebben fel is tettem róla egy kérdést, hogy a fiamat hogyan vegyem rá a munkára,k lehet emlékezni is fogtok rám) Tehát saját webshopunk van csak egy másik webshop termékeit áruljuk 20% nyereséggel, saját termékünk nincs. Sokáig aludtunk rajta és 5 hónapon keresztül csak polírozgattunk rajta így nem jött semmi bevétel se semmi rendelés. Ez már nem tetszik a felettes webshopunknak, pedig jó lenne folytatni, belevesztegettem több mint 200.000 Forintot (nem szüneteltettem a Katát) és vissza szeretném nyerni legalább a 2-3-szorosát, viszont nincs saját termékünk, hogy folytassuk. Nem akarok saját termékekkel, saját tárhely menedzsmenttel foglalkozni, más webshopot pedig nem találok, akinek a termékeit árulhatom ilyen módon, főleg nem olyat, aki ugyanazt a webshop motort használja és csak 2 kattintás lenne átmásolni a webshop termékeit a mienkre.
Szeretném valahogy rávenni a "főnököt" hogy folytassam. Itt van a kép amit küldött: [link]
Beszéltem vele már telefonon egyszer, mondtam neki, hogy valószínűleg aktívan még jó darabig nem fog jönni vásárló, ezért kérte, hogy véglegesen függesszem fel. Szeretném újra felhívni. Bármilyen tanácsot megfogadok.
Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha saját webshopot akarnak a fiával, akkor érdemes lenni saját termékeket gyártani, másrészt pedig egyetértek az elsővel. Ha valakinek kihozza a maguk webshopját meg a főnökükét, akkor nyilván,hogy az olcsóbbra megy, ez nem is kérdés. Csak saját termékekből profitálhatnak, azokat meg annyiért adjak, amennyiért akarják.
Ha pedig nem akarnak, vagy nem áll módukban a termékek gyártása, akkor szerintem is felesleges ez, csak még több pénzt fognak veszíteni.
Első lépésként ezt a vállalkozást legalább fel kellene függeszteni, hogy termelődjön még több veszteség a semmire.
Annak a webshopnak, ahonnan vásároltok, megy az üzlet egyáltalán? A pólós piac már évekkel ezelőtt is teljesen telített volt.
Aztán végig kellene gondolni, honnan szereztek vásárlókat és mennyit tudtok rászánni. Végül pedig keressetek egy könyvelőt, és nézzétek át vele együtt a számokat, ő segíteni tud annak megítélésében, hogy van-e egyáltalán értelme az egésznek.
A fiadat meg hagyd békén, van neki elég baja, inkább a vizsgáira kellene készülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!