Ha a főnök nem kérdez rá az egyetem utáni terveimre, az azt jelenti magában már leírt engem? 1 félév és végzek
Levelezős mesterképzésre járok, 1 félévem van, júniusban kezemben lesz a diploma. Nem egy nagy időtáv.
A főnök tudja, hogy
- a megszerzett végzettség itt helyben SEMMIRE se használható
- a képzés erős anyagi teher (300 /félév) tehát nem hobbiból végzem
Ha megszerzem, nyilván kezdeni is akarok vele valamit és itt helyben semmit se tudok.
Tehát el fogok menni.
A főnök mindezt tudja mégse kérdez rá mik a terveim az egyetem után. Pikkpakk és június lesz.
Tehát akkor ő már magában leírt engem, tudja hogy elmegyek, meg se akar tartani, rá se kérdez mi a szándékom mi a tervem-ha megyek hát menjek?
18:41-es vagyok
Én kérek elnézést.
Minden jót, Kérdező!
"nem akar " jopofizni ""
Abban a világon semmi jópofizás nincsen ha megkérdezi meddig számíthat rám. Ezek számok, nem jópofizás.
", akkor ez egy erős visszajelzés a munkád színvonalára."
Szerintem ennek a színvonalhoz semmi köze, volt olyan hogy jelentkezett az állásra egy olyan ember akit be se hívtak ,mert végignézték az életrajzát ilyen multi olyan multi gazd vezető Msc képzés 3x stb, és be se hívták mert sejtették olyan bérigénye van (lenne) hogy meg se tudnák adni.
Lehet egy magát egyetemi szinten továbbképző dolgozót azért nem próbálnak meg megtartani mert sejtik az súlyos anyagiakkal járna (nyilván nem +5 ft) és ezt ne tetszik a cégnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!