Aegon értékesítési partner,állás,vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom hogy elvileg,nagyon sokan ezt "lenézik" illetve,sok a negatív hozzáállás,én arra lennék kíváncsi,hogy megéri-e belekezdeni,egy pályakezdőnek?
Épp dolgozok,és már nagyon rég váltani szeretnék,de sajnos csak visszautasításokat kapok,vagy vissza se ugatnak más cégek,az Aegon értékesítési munkára pedig egyből behivtak,volt interjú,és rajtam áll,hogy bele kezdjek-e?
Szerintetek,jó ez az állás,megéri kipróbálni,vagy ez csak "időpazarlás"?
21/F
2021. febr. 3. 17:40
1/2 anonim válasza:
Ha van sok ismerősöd akikre rá tudsz sózni biztositásokat akkor biztos.
Ilyenkor minden ujfol ezt vàrják hogy ügyfeleket hozzon.
2/2 anonim válasza:
Persze hogy egyből behívnak, mert senki nem megy biztosítóhoz értékosítőnek. Az a legnagyobb nehézség hogy biztosítást kell eladnod embereknek, biztosítása pedig a legtöbb embernek van. Új biztosítást pedig nem szívesen kötnek, mivel azzal elvesztik a korábbit. Egyébként én voltam pár ilyen interjún. Nagy valószínűséggel téged is el fognak küldeni tanfolyamra, mert csak PSZÁF vizsgával lehetsz értékesítő. Ezt neked kell előre megfinanszíroznod, és ha sikerül, a cég utólag elvileg téríti. Ezután kezdhetsz értékesítőként dolgozni, szerintem először egy mentor alatt, hideghívásokkal. Azt hiszem, meg van adva egy minimum szerződés kötési szám amit teljesítened kell (ha nem teljesíted nem tudom mi van), de a saját érdeked is mert az ilyen értékesítök jutalékban kapják a fizetésük jelentősebb részét. Értem ez alatt hogy nettóban kapsz 140 ezret, a többi pedig rajtad áll. Az előrelépést a legtöbb ilyen értékesítő számára a piramisjáték jelenti, vagyis (persze ez csak később) beszervezhetsz te is értékesítőket, akik a te team-edet fogják adni, és akkor te leszel a vezetőjük. Azzal már lehet jó sokszázezer forintokat keresni. De csak kevesen jutnak el idáig, nagyon jó egyéni képességek kellenek hozzá, és kiépített kapcsolati háló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!