Új vezetőnek nem kéne kiállni az emberei elé, köszönteni őket, és elmondani a terveit koncepcióját, vezetői tervezett változtatásait?
Mert az úgy elég karcsú hogy ment a régi főnök, jött az új , be se mutatkozott, semmi se , ő az új főnök, koncepció semmi, ül az irodában mint a vakond, ki se jön-hivatalosan be se lett mutatva senki által.
Nem alap és evidens elvárás lenne ez az emberei irányába? Azért nem bányamunkásokat vezet, szellemi állás.
Persze, írd még át a sztorit a te javadra. Véletlenül sem tartottad ez fontosnak az alap kérdésben leírni, hogy hivatalosan még nem főnök, csak mikor nem tetszettek a válaszok. Úgyis tudjuk, hogy te vagy az a Balázska nevű élettelen szrdarab, akinek se munkája, se családja, se macskája.
Egyébként ha már ILLEM. Nem ILLIK másokról ordenáré stílusban okádni magadból a szennyet a hátuk mögött. Állj oda akár a régi, akár az új főni elé és mondd meg kerek-perec azt (és így, ilyen szavakkal, nem ám behízelegve!), amit itt előadtál.
" Állj oda akár a régi, akár az új főni elé és mondd meg kerek-perec azt "
elintézed hogy bejussak az irodájába és szóba álljon velem? ELintézed? mert ez még földi halandónak nem sikerült oda bejutni, a miniszterelnökhöz előbb jutsz be.
A gyevi bíró.... ismerjük ezt.
Esetleg, az osztalyvezetotol kerdezd meg.
Ha fontos lesz neki, majd bemutatkozik szerintem esetleg tart megbeszelest.
",biztos valami takony egyetemista ."
egyetem.... ugyan. 50 feletti alak, nem egyeteme nincs, még szakmája se. Érettségi van az életrajzában.
Kérdező, mesélj már nekem erről az állami cégről...Annyira kíváncsivá tettél!
Milyen profilja van a cégnek? Mennyien dolgoztok ott? Mi szakmai terülted? Merre található az országban ez a cég?
"Nem árulja el, mert akkor kirúgják. +"
Nem árulom el noha nem rúgnának ki.
De ha elárulnám akkor mégis MI LENNE? A semmin kívül?
Akkor mégis mi lenne? A főnököt másnap menesztenék?
Uygan.
Ébresztő.
A döglött kutyát nem érdekli, hogy veled mi lesz...kirúgnak vagy sem...
Azért kérdeztem, hogy még véletlenül se menjek oda dolgozni...
Egyébként ordas nagy kamu az egész történeted!
kb 2 hete még home office volt nálatok és azon keresztül nem mutatták be az új főnököt neked...
akkor is ezen rugóztál, hogy ki a főnököd, adhat-e neked utasítást, stb...
Menj inkább levegőre...szellőztesd ki a fejed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!