Mit gondoltok erről a "jótékonykodásról" Jászberényben? Szerintetek nem ordenáré szánalmas?
https://www.youtube.com/watch?v=sDrPLRoevBg
Csak én tartom pofátlanul cinikusnak? Feleslegesség vált raklapok felajánlását olyan köntösbe csomagolni, hogy milyen baromi nagy jótékonykodás és szociális szerepvállalás...? Totálisan abszurd! Ide jutott Magyarország 2021-re, hogy az Európai Unió tagjaként értékelni kell, hogy egy multicég a szemetét közcélokra felajánlja és PR kampányt rendez.
Nem néztem végig a filmet, de van egy réteg, akiknek a téli tüzelőanyag-ellátásban bármilyen segítség jól jön. Amennyire ismerem, Jászberény környékére ez különösen igaz.
A sérült raklapok többnyire száraz, jól éghető fából vannak. Nem kell szemetet, műanyagot, stb. égetni a kályhában.
Tudod, akinek nem az a kérdés, hogy hónap végére megkapja-e a PS5-öt, hanem az, hogy kabátban vacogva kell-e otthon lennie, vagy netán kényelems melegben töltheti az estét, annak a tüzelő elképesztően nagy segítség. De még aki nem fagyoskodik, annak is, mert azon a pénzen, amin tüzelőt venne, most vehet mást.
Én példa értékűnek találom ezt a kezdeményezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!