Ha egy tudásban teljesen egyforma munkavállaló közül
kellene választani annyi különbséggel, hogy az egyik kis
mértékben egyik szemre kancsal utóbbi ki esne ezért?
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 08:45
1/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha a munkában ez korlátozza, akkor nem őt választanám. Ha esztétikai kérdés, akkor tökmindegy, a munkát jól elvégezze, az a lényeg.
2021. febr. 2. 08:53
2/9 anonim válasza:
Ha ezt leszámítva teljesen egyformák, akkor a szemtengelyferdülésest venném fel. Egyszerűen azért, mert nekem anyagi károm nem származik abból, hogy ő milyen, másrészt meg azért, mert a másik jelöltnek úgyis több a lehetősége nélkülem is.
2021. febr. 2. 09:08
3/9 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés, nincs olyan, hogy két ember tudásban teljesen egyforma. Ha esetleg mégis volna, akkor pedig hozzáállásban, attitűdökben biztosan nem egyformák.
Persze, ha még nem ismerem őket, akkor nem tudok ítéletet mondani róluk. Ez esetben próbanapot kellene tartani, hátha abból kiderül valami.
A kancsalság tök irreleváns kérdés ebben a témában.
2021. febr. 2. 09:13
4/9 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Miért írod, hogy rossz a szeme? Vagy egyformák elméletben, vagy nem. Ha egyformák, akkor irreleváns a kancsalsága, ha nem egyformák, akkor meg keressen olyan melót, amiben nem gátolja ez.
2021. febr. 2. 09:28
5/9 anonim válasza:
Be van bizonyítva, hogy az előnyösebb megjelenésű emberek sikeresebbek az élet minden területén. Egyszerűen szimpatikusabbnak találjuk őket tudat alatt. És pl munka közben is szívesebben nézünk egy szép embert, mint egy ilyen-olyan testi hibával rendelkezőt. És ennek semmi köze a tudáshoz. Jó eséllyel akkor is a szebb nőt fogják felvenni pl titkárnőnek egy csúnyával szemben, ha a tudása, tapasztalata elmarad a csúnyától. Ez van, így működik az ember.
2021. febr. 2. 09:43
6/9 anonim válasza:
#5 szerencsére nem mindenki működik így.
2021. febr. 2. 10:57
7/9 A kérdező kommentje:
örülök a pozitív válaszoknak
a többit is értékelem
(jelentkeztem egy állásra adminisztrációs munka,egy iskolából mentünk ketten annyi hogy ő később végzett 1 évvel de ugyan az az iskola,szakma őt fel vették engem nem),interjú sem volt sem teszt bekérték az önéletrajzot ennyi.
Remélem azért előbb utóbb lesz munkám.
2021. febr. 2. 11:09
8/9 anonim válasza:
A befelé forduló kancsalság szemüveggel simán korrigálható, olyan mértékben, hogy észre sem lehet venni. Ráadásul a szemüveg manapság divat, hordja boldog-boldogtalan, még olyan is, akinek semmi szüksége nem lenne rá. Egyébként intellektuális külsőt kölcsönöz, még sok bugrisnak is.
Munkáltatóként a felvételnél számomra teljesen közömbösek a felvételiző testi adottságai, ha a megjelenése ápolt és nem fotómodellként akarom alkalmazni.
2021. febr. 2. 11:33
9/9 anonim válasza:
Nem olyan munkakör ez amiben hátráltató tényező elnne szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!