Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő amit tettem?

Elítélendő amit tettem?

Figyelt kérdés
Egy projektet a kollégám kapott meg. Arra számítottam, hogy én fogom, rosszul esett hogy nem így lett. Ez a kollégám nem találta a munkához szükséges dokumentumokat, átnéztek a főnökkel minden irodát, mappát, raktárat... kérdezte a főnök tőlem, hogy itt nálam sincs a mappa? Mondtam, nem. Pedig én hónapokkal ezelőtt megtaláltam, és félre is raktam magamnak, arra számítva, hogy majd én csinálom. Gondoltam egy kis elégtétel nekem is jár, szenvedjen csak, és kelljen előlről kezdenie. Na de ez egy hete volt. Azóta elszállt a haragom, és kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy hazudtam, és most miattam kellett elölről kezdenie. Gondoltam átviszem neki, hogy megtaláltam, de ilyenkor mindig elfog az irigység, hogy ő kapta a munkát, és inkább hadd szenvedjen vele... nagyon gonosz vagyok? Ti odaadnátok neki?
2021. jan. 28. 12:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
Szia!Szerintem vidd át neki hogy megtaláltad és ennyi.Nem kell elmondani hogy direkt volt.Jószándékú legyél ne hülye azzal hogy elárulod magad 👍👍
2021. jan. 28. 15:39
 22/23 anonim ***** válasza:
63%
Elég szemétség volt.
2021. jan. 28. 16:55
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem tettem volna el, de ha már így jártál ne vidd vissza! Tüntesd el!
2021. jan. 29. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!