Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő amit tettem?

Elítélendő amit tettem?

Figyelt kérdés
Egy projektet a kollégám kapott meg. Arra számítottam, hogy én fogom, rosszul esett hogy nem így lett. Ez a kollégám nem találta a munkához szükséges dokumentumokat, átnéztek a főnökkel minden irodát, mappát, raktárat... kérdezte a főnök tőlem, hogy itt nálam sincs a mappa? Mondtam, nem. Pedig én hónapokkal ezelőtt megtaláltam, és félre is raktam magamnak, arra számítva, hogy majd én csinálom. Gondoltam egy kis elégtétel nekem is jár, szenvedjen csak, és kelljen előlről kezdenie. Na de ez egy hete volt. Azóta elszállt a haragom, és kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy hazudtam, és most miattam kellett elölről kezdenie. Gondoltam átviszem neki, hogy megtaláltam, de ilyenkor mindig elfog az irigység, hogy ő kapta a munkát, és inkább hadd szenvedjen vele... nagyon gonosz vagyok? Ti odaadnátok neki?
2021. jan. 28. 12:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha az irigység fájna .
2021. jan. 28. 13:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Viszont ha tudnátok mit tett velem ez a kollégám tavaly, lehet máshogy gondolnátok. Bárki más kapta volna, nem zavar, és odaadtam volna a mappát.
2021. jan. 28. 13:21
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem volt szép dolog az biztos.
2021. jan. 28. 13:21
 14/23 anonim ***** válasza:
98%

Akkor azt ott helyben kellett volna elrendezni vele, nem pedig várni és bosszút forralni.

2021. jan. 28. 13:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

#12 Ez sehol se volt leírva a kérdésben. Ha szerinted fontos, legközelebb térj ki arra is.

De amúgy elég piti bosszú volt. Felnőtt ember vagy, viselkedj úgy.

2021. jan. 28. 13:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Hárman voltunk egy irodában, ő, én és egy másik kollégánk. Miután én fizuemelést kaptam a munkámért (ezt ők valahonnan megtudták), onnantól utáltak. Pedig én soha egy rossz szót nem mondtam róluk, nem bántottam őket, sőt segítettem neki mikor ő le volt maradva valamivel. Közben a hátam mögött áskálódtak, kibeszéltek, pletykáltak, hogy engem rúgjanak ki. Aztán borult a bili, mindez kitudódott, és én kijelentettem, hogy nem akarok tovább velük egy irodában dolgozni. Engem átraktak ide, azt a harmadik kollégát kirúgták, mert ő volt a fő kolompos, ez a kollégám meg maradt ott. Na, még így is én vagyok a szemét?
2021. jan. 28. 13:34
 17/23 anonim ***** válasza:
98%

Kirúgtak? Nem.

Főkolompost kirúgták? Ki.

Külön irodába kerültél, ahogy kérted? Igen.

Ki kéne már nőni az ovis szintet.

2021. jan. 28. 13:42
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Úgy imádnám, ha a főnököd megtalálná ezt a kérdést.
2021. jan. 28. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Egy igazi kis gyökér vagy.
2021. jan. 28. 14:00
 20/23 anonim ***** válasza:
97%

Ha abban a bizonyos dossziéban a saját munkád lenne, a saját "előregyártott" kigyűjtéseid, kutatásaid, még azt mondanám, nem vagy köteles megosztani vele.

De így, ez egy közös tulajdonú akta az irodában, semmi jogod nem volt eltenni magadnak, és röhögni a markodba.

2021. jan. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!