Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Át akartak volna verni?

Át akartak volna verni?

Figyelt kérdés
Egy cégnél jelentkeztem munkára, de nagyon kevés pénzt mondtak, még a minimálbért sem éri el. Először minimálbérről volt szó, másnap már óradíj,630ft nettó/h
2021. jan. 24. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Igen,át.Nem lehet a minimálbér alatt foglalkoztatni senkit hiszen benne van a nevében hogy minimál bér.Ha nem vagy különösebben rászorulva akkor ennyiért ne menj nekik dolgozni
2021. jan. 24. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem átverés, a minimálbér nettója órabérben 616 Ft, ha nincs adó vagy személyi kedvezményed.

A nettó 630 Ft nem minimálbér alatti.

2021. jan. 24. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Honnan a fenéből tudják, hogy neked mennyi a nettód?
2021. jan. 24. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
2020-ban a nettó minimálbér 107000 Ft, kb ennyire jönne ki a fizetésed, szóval nem vernek át, bár nem tudom kinek éri meg ennyiért dolgozni. Nekem Budapesten csak a lakhatásom 110ezer Ft.
2021. jan. 24. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
4.vagyok. Elfelejtettm hozzátenni, ez a 8 osztályosokra vonatkozik inkább, mert a szakmunkások esetében a nettó garantált bérminimum (hétköznapi nevén szakmunkás minimálbér) pedig 140 000 forint. Az érettségizettekét nem tudom.
2021. jan. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!