Autósok! Volt már olyan veletek amikor közúton rátok dudáltak vagy ordibáltak valamiért visszaszóltatok és ezért meg akartak verni?
Egyszer volt olyan, hogy egy barom majdnem balesetet okozott. Mentem a főúton vidéken és teljesen a seggembe ment... aztán amikor tudtam, hogy jön egy hosszabb egyenes szakasz akkor kicsit lassítottam, hogy előzzön ki a francba.
Ki is előzött és közben engem bámult, én meg visszabámultam és integettem neki. Erre bement elém és hirtelen satufék, én meg majdnem belehajtottam. Erre mutattam neki, hogy mi a pcisát csinál? Erre elindult és megint satufék. Bemutattam neki és megállt teljesen. Azt hittem kiszáll és nekem jön...
De aztán nem lett semmi, elviharzott, mint egy őrült. A vicc az egyébként, hogy a következő faluban meg is állt, szóval nem tudom, hogy mi volt neki ilyen sürgős.
Amúgy ennyi. Még lámpánál sem dudáltak rám soha.
Nem vagyok autós és kicsit más sztori, de egyszer volt osztálytársaimmal voltunk valamerre, sokat ittak és wc-zniük kellett, amikor megálltunk a pirosnál fogták magukat kiszálltak ott wc-zni :D hát ugye hirtelen nyílik az ajtó kiszáll 2 csávó belőle...
a mögöttünk levő azonnal megfordult és elhajtott :D csóró szerintem nagyon megijedt :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!