Motiváció, hogy túléljem a munkanapokat?
Gyári meló, folyamatos 12 óra, váltott műszak. De legalább jól fizet.
Az,hogy valamiből élni kell, az sajnos nem elég motiváló. Ennél több, vagy konkrétabb kell.
Gyárts tervet arra, hogy merre tovább. Semmi értelme túlélni az egész életedet, nem arra találták ki.
Vagyis most meg tudsz takarítani valami pénzt - de mit szeretnél valójában csinálni az életeddel? Mivel szeretnél foglalkozni? Mi érdekel?
Nem tudom: most mi a helyzet az OKJ képzésekkel, de megnézheted az egész listát: milyen képzések vannak, ezekből biztosan érdekelne valami, amit szívesen csinálnál.
Válassz ki téged érdeklő dolgokat és nézd meg: jelenleg miképpen lehet elvégezni.
Nézegettem én az OKJ listát, de tényleg semmi nem érdekel. Esetleg SFX sminkes lennék szívesen, de nem tudom, azzal itthon mennyire lehet elhelyezkedni.
Sok olyan van, ami jobban fizet, de azok engem annyira nem érdekelnek, meg nem is értek hozzájuk... (gondolok itt most kb bármelyik egyetemi szakra).
Ha nem érdekel semmi, úgy nagyon nehéz.
Lehet esetleg olyan is, hogy valami kicsit érdekel, elkezded csinálni és akkor jössz rá milyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!