A feketemunka kétélű dolog-mert lehet nem fizetnek ki, de az is lehet, hogy holnap reggel elfelejtek bemenni?
Szóval ő megteheti hogy nem fizet, én meg megtehetem, hogy a munkát ahogy van félbehagyva felállok és elhúzok. Kétélű a dolog.
Egyik fél se tehet semmit, ha a másik a pofájába szarik.
Ez igaz de én akkor se mennék ilyen feltételekkel dolgozni.
1.Mi van jön egy ellenőrzés?Bukta
2.Minimum egyszerűsített vagy nem dolgozok
Hát nekem is volt az életemben olyan szakasz hogy vagy feketemunka vagy eladom a vesémet mert semmi munkát nem találtam (fehéret) és jött egy ajánlat hogy építkezés de csak feketén-mit tehettem volna?
Haljak éhen otthon?
Elmentem feketén.
Szerencsére ez a múlt.
Na most én meg le leszek trollozva de láttam én már (90-es évek) egy vállalkozó"főnököt " kórházba kerülni mert a ki nem fizetett emberei körbevették és "elbeszélgettek " vele.
Úgy elbeszélgettek hogy szarrá verték az ürgét.
EZ is benne van! Nem sajnáltam egy percig se , megérdemelte.
"Teged potolnak, neked meg nem lesz penzed."
hát mondjuk kivéve ha azért nem megy be a melós, mert talált egy jobbat... vagy akár egy fehérmelót...
Mint az az építőipari "ügyeskedő " vállalkozó, akit az összes (fekete) embere egyszerre hagyott ott, még a pénzt is leszarták, mert kimentek az osztrákokhoz 5x annyiért culágerkedni...
akkor bukik az elméleted a pénzről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!