Miert mondta azt a főnököm hogy beszélni akar velem hétfőn reggel?
Figyelt kérdés
Azt mondta mikor bemegyek mindjárt menjek az irodájába.
Tegnap csokoloztam az egyik kollégámmal akivel nagyon jóba vagyok. Lehet hogy megtudta ezt és emiatt?
2021. jan. 15. 22:19
1/9 anonim válasza:
Azért hiv be, mert beszelni akar veled.
Az, hogy te kivel csokolozol, az a magan ugyed.
2/9 anonim válasza:
Ha a munkahelyen, munkaidőben csókólóztál, akkor lehet, ez az oka amiért behivat.
3/9 anonim válasza:
Ja, semmi köze ahhoz, hogy kivel csókolózol. Ha viszont a dolog munkaidőben vagy/és a munkahelyen történt, arról beszélgethet veled.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen munkahelyen történt 😐
2021. jan. 15. 22:37
5/9 anonim válasza:
Hehe sztem nyisd meg a professiont
6/9 anonim válasza:
Gondolom azt akarja, hogy munkahelyen ne csokolozzatok. Hanem hogy dolgozzatok rendesen mint a tobbiek.
8/9 A kérdező kommentje:
7# Csak beszélgettünk erről hogy munkahelyen nem csokolozunk senkivel☺️
2021. jan. 27. 22:25
9/9 anonim válasza:
Ja értem. Akkor az szerencsés :) engem hasonlón kaptak suliban (nem részletezném) és kaptam is egy figyelmeztetést ami majdnem egyenesen egy magaviselet levonás lett...
Nem kell 18+ os dologra gondolni itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!