Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mcdonalds diákmunka tapasztalat?

Mcdonalds diákmunka tapasztalat?

Figyelt kérdés

Tavaly márciusba jelentkeztem diákmunkára és ma hívtak hogy ha még aktuális akkor szeretnének velem beszélgetni. Viszont én már nem kerestem munkát úgymond feladtam és szilveszteri körmöm van. M-es méret, fekete csillogos és kövekkel kivan rakva hogy 2021. Mivel ez egy étterem a műköröm nem éppen jó pont sajnos.. ilyenkir mit csináljak?

Esetleg aki tud bármit az ilyen beszélgetésekről az jó lenne mert még soha nem voltam. Hány órát kell dolgozni egy héten minimum?

2021. jan. 7. 23:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az őnéletrajzok tucatjai vannak egymáson és mindig a tetejéről hívnak embereket, mert ok azonnal munka a állnak.

1/ Elfecsérelt idő 2-3 hónapnál régebbi jelentkezőket hívni.

2/ Mindig főbb embert hivnak be, és abból válogatnak és értesítik őket. Pl: 5 ember kell és 8 -at hivnak be, aki megfelel az :)👍 jöhet, aki nem az 😭. Sajnos ez van.

Sok sikert. :)

Meg most is ott dolgozom , ha kerdesed vona írj batran.

2021. jan. 8. 08:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is 11 hónap után kaptam interjúra hívást múlt hét csütörtökön délután, teljesen váratlanul. Szerintem az állásinterjún nem számít a műköröm, és a honlapjukon is ott van, hogyha valaki nagyon szeretne pierszinggel vagy műkörömmel dolgozni, kereshetnek rá megoldást. Mindenesetre ezt kérdezd meg. Az interjún pedig még az öltözet is teljesen mindegy.
2021. jan. 11. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!