Tavaly márciusba jelentkeztem diákmunkára és ma hívtak hogy ha még aktuális akkor szeretnének velem beszélgetni. Viszont én már nem kerestem munkát úgymond feladtam és szilveszteri körmöm van. M-es méret, fekete csillogos és kövekkel kivan rakva hogy 2021. Mivel ez egy étterem a műköröm nem éppen jó pont sajnos.. ilyenkir mit csináljak?
Esetleg aki tud bármit az ilyen beszélgetésekről az jó lenne mert még soha nem voltam. Hány órát kell dolgozni egy héten minimum?
Amíg csak interjúra mész, addig szerintem senkit nem zavar a műköröm. Ott meg mondod, hogy kezdésre megszabadulsz tőle.
2021. jan. 7. 23:55
13/22 anonim válasza:
Én mint 9-es azt írtam, hogy 8as vagyok de igazából hetes voltam bocsánat 😂 szóval a hetes és a kilences függ össze
10-es hol kerül a köröm 20-30ezerbe? :0 tényleg csak érdekel
2021. jan. 7. 23:59
14/22 anonim válasza:
Hát egy rendes, épített profi műköröm nem aprópénz.
Nem arra a kínai boltokban beszerezhető felragaszthatós fajtára gondoltam, de ha jelen esetben arról van szó, akkor nem szóltam :)
Viszont akkor a kérdező egyszerűen leszedi és volt, nincs.
2021. jan. 8. 00:02
15/22 anonim válasza:
Már majdnem elgondolkodtam a karrierváltáson :D
2021. jan. 8. 00:02
16/22 anonim válasza:
Az igaz hogy egy rendes épített profi köröm annyi (gondolom), viszont szerintem a kínai felragasztós és a profi műköröm között vannak szintek mondjuk az épített zselé vagy a saját körömre zselé, géllakk, vagy esetleg már polygél. Szóval arra szeretnék kitérni, hogy nem csak a 20-30e forintos és a 300 forintos köröm van. Mondjuk legyen egy épített zselé 10-15 (bár még ezt is sokkallom érte 😅, de ez a saját véleményem) azt pedig 2 nap alatt megkeresi a mekiben 😇
2021. jan. 8. 00:07
17/22 A kérdező kommentje:
Aki elhiszi elhiszi aki nem az nem. 11 hónap után hívtak ezért is nem számítottam rá. Arra lettem volna kíváncsi mennyire hátrány ha az interjún mondanám hogy kezdésre nem lesz (persze ha felvesznek)
2021. jan. 8. 00:16
18/22 A kérdező kommentje:
És nem könnyű letörni. Ha letudnám úgyhogy nem szakadna le az egész saját körmöm nem lenne kérdés.
2021. jan. 8. 00:17
19/22 anonim válasza:
akkor menj gyorsan körmöshöz amint tudsz...nem nehéz.
2021. jan. 8. 00:20
20/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem hátrány, engem is felvettek (volt körmöm), ha látják rajtad, hogy értelmes vagy, akkor fel fognak venni. Nem attól függ az egész, hogy interjún van-e körmöd vagy sem 😇.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!