Pályaelhagyó jogászok, ügyvédek, miért döntöttetek így?
Megérte végigtanulni a 8 évet?
Levelezon sokkal hamarabb megvan! :D
A gyakorlati évekkel együtt számoltam.
1, ez most komoly?
Kérdező, 4.: de a személyiben már benne van xD
Én a mai napig nem tudom miért ezt tanultam, sosem dolgoztam benne (pénzügyön vagyok). A római jog és egyházjog érdekelt, de azzal sokra nem megyek.
én nagyon megbántam, most végeztem az egyetemen
egyáltalán nem érdekel ez a terület, mert teljesen más beállítottságú vagyok... számomra ez unalmas, egysíkú, kockafejű munka. engem pedig a művészet, a világ, vallások, kultúrák, marketing és kb ezer más dolog érdekel, szóval most hirtelen nem is tudom mihez kezdjek, mert annyi minden lennék
arról nem is beszélve, hogy itthon a rendszer és ez a szakma egy vicc
ja és simán visszaadnám a dr. névelőt bármikor gondolkodás nélkül, annyira nem érdekel ez a diploma dolog és azok akik a komplexusaik miatt erre verik a mellüket :D márpedig jogászok között bőven van ilyen, habár egy sima diplomás is azt képzeli már magáról itthon, hogy ő sz-rta a spanyolviaszt
egy szó mint száz, nem érte meg az öt év ami elment az életemből, de sajnos amikor belekezdtem, semmit -azaz semmit- nem tudtam magamról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!