Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki, hogyan szokott állást...

Ki, hogyan szokott állást keresni?

Figyelt kérdés
Vannak taktikák, technikák, amik beválnak? Hol érdemes keresni? Hogyan adod el önmagadat?

2021. jan. 2. 10:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10#: köszönöm ezt a visszajelzést is, akkor nem vagyok egyedül:( (430)
2021. jan. 2. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
apám kertész, rengeteg állásajánlatot kapott profession-ön
2021. jan. 2. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Én eddig 5 munkahelyen dolgoztam életemben, ebből kettő protekciós volt, egy pofára ment, a negyedikhez gyakorlatilag mindenkit felvesznek, aki lélegzik, az ötödik pedig a második melóhelyem volt, csak visszahívtak jobb fizuért és éltem a lehetőséggel.
2021. jan. 2. 12:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Álláskereséssel kapcsolatos tanácsadói irodák, ezzel foglalkozó személyek mennyire hatékonyak?
2021. jan. 2. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem hatékonyak. Segítenek a CV-ben, illetve tanácsot adnak interjúkra is.

De a LinkedIn is elég népszerű munkakeresési platform lett, legalábbis diplomások terén.

Én pályakezdő vagyok, először azokra pályáztam amelyek érdekelnek is. Most pedig úgy teszek ahogy az #8 komenntelő mondta: felnyomom mindenhova a f*szba, ahova csak lehet.

2021. jan. 2. 15:51
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
profession.hu, linkedin.
2021. jan. 2. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan állások, ahol azonnal kezdhetnék, de vagy sokat kell utazni, vagy kevés a fizetés.

Profession.hu-n kb. 500 jelentkezésemből 2 pozitív tapasztalatom van. Az egyik ez éven történt, korrektek voltak végül is.

Linkedin-em nincs, de fogok csinálni. Ismerősöktől hallottam hogy nagyon-nagyon jó ajánlatokat kaptak.

Ahová eddig bekerültem, 2-t kivéve mind ismerősön keresztül volt, és a jelenlegi munkahelyem a legrosszabb 10 év alatt...

Most lesz meg a 2. diplomám, és még 5 tanfolyami képzésem zárul júniusig.

Nem tudom mit hoz a jövő, és hogy tudom kihozni a legjobbat, de vagy egy normális helyet szeretnék normális fizetéssel vagy elmennék külföldre.

2021. jan. 3. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt olyan hogy véletlenül rossz helyre mentem be és felvettek.
2021. febr. 1. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!