Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szokott valaki valutával...

Szokott valaki valutával ügyeskedve, pénzt keresni? Érdekelne a téma.

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 13:18
 1/2 anonim ***** válasza:
maganuton (azaz nem uzletben, penztargeppel, stb.) valutat valtani illegalis penzugyi tevekenyseg, par ev sittet kockaztat akit elkapnak. ne erdekeljen a 'tema', kicsi halacska vagy te ahhoz h. ilyenbe belekezdj.
2013. nov. 11. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha az ügyeskedés alatt azt érted, hogy x ft megtakarítást az árfolyamváltozásokat figyelve át- és visszaváltani más valutába... Akkor...:

Voltak ilyen terveim, sok évvel ezelőtt figyelgettem az euro árfolyamot, és ha lekötetlen pénzem volt, az euro meg olcsó volt épp, akkor vettem. De inkább az volt az elsődleges cél, hogy a közelgő utazásra legyen, és nehogy az utazás előtt drágán kelljen vásárolnom... Aztán mindig jó sok eurom megmaradt, meg többet váltottam, és egyszer nyitottam euro számlát. Gondoltam jól jöhet még. Persze annak jóval alacsonyabb a kamata lekötéskor, de mégis értékállóbbnak érzem a forintnál. Nem számoltam utána, de a számlavezetési díj miatt, már lehet ez is ráfizetés jelenleg...

Egyszer volt az, hogy utazásból hazatérve a korábban olcsón megvett eurot visszaváltottam forintra, akkor ugyanis 310 ft fölött kaptam érte... De ami a számlán volt, azt nem bontottam meg.

Hát ennyi. Én lusta voltam aktívan űzni a dolgot. De szerintem lehet vele némi pénzt keresni, ha valaki követi, számol, táblázatokat készít, oszt és szoroz...

2013. nov. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!