Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kicsit Depressziósan látom a...

Arremiszqween kérdése:

Kicsit Depressziósan látom a jövőmet. Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Utálok tanulni. De tényleg, konkrétan mindig is utáltam, de borzasztóan, de senki nem vett komolyan, mert jó jegyeim voltak. Egyetlen tantárgyat se szeretek, egyik sem érdekel egy kicsit sem. És ez sajnos nem egy ilyen időszak, mindig is így volt. Most vagyok 11.-es és matekból és németből elég nagyon durván rontottam, de ezeken kívűl nem rosszak a jegyeim. Az a bajom, hogy egyik szak, munka sem érdekel,és ezért teljesen depressziósan látom a jövőm, hisz most is szenvedek az iskolában. Tanuljak azért szenvedve az egyetemen 4-5 évet, hogy aztán legyen egy munkám amit úgyis utálni fogok 40 évig?
2021. jan. 1. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is kb. ilyen vagyok. Utálok tanulni, nem vagyok okos stb. Rádásul engem a szüleim minden áron egyetemre akarnak küldeni és hiába mondom nekik, hogy nem akarok egyetemista lenni, nem értik meg.😒

Mi érdekel? Mik az álmaid? Szakmában nem gondolkodtál? Pl.: villanyszerelő vagy burkoló. Tok jól meglehet élni belőlük.

A szíved szerit dönts, hogy mi akarsz lenni nagykorodban. Azt csináld, amit akarsz!

Sok sikert!

18/F

2021. jan. 1. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:

szia, ismerős, színötös bizonyítványok, olyanokoskislányvagy, mértnemtudodmileszbelőled, miazhogynemakarszorvosnakmenni...

nekem igazából akkor lett jó, amikor megléptem (apám, a tanáraim meg az egész okoskislány-múltam elől) külföldre. ott meg elmentem egy ilyen, hát... munkaerőkölcsönzés? asszem így hívják. céghez. az tök jó volt, kiírtak minden héten munkákat amire lehet menni, voltam hotelekben, éttermekben, ruhaüzletekben, kiállításokon, vásárokon, és így beleláttam egy csomó munkakörbe, hogy mit csinál egy eladó, egy pincér, milyen a kereskedelemben vagy ilyen hirdetésekkel, reklámmal foglalkozni, voltam sofőr, meg voltak ilyen szerelő munkák is, de azok sose érdekeltek.

tehát kipróbálhattam egy csomó dolgot, mint egy interaktív és a szokásostól eltérően hasznos pályaorientációs event, és egy ponton realizáltam, hogy a ruhaüzletekben érzem magam a legjobban, tehát elmegyek a boltieladó-iskolába (itt ja, van, nem árt a papír a munkához.)

2021. jan. 1. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, csak már kicsit jobban elkéstem ezekkel a dolgokkal. Kortársaim, akikkel együtt jártam már dolgoznak, kezdik kiépíteni a kis életüket, en meg azon gyötrődöm, hogy mit kezdjek magammal.
2021. jan. 1. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Énis így vagyok vele. Azt ajánlom építs fel egy tervet mit akarsz kb. csinálni, mit szeretsz, miből tudnál businesst csinálni? Keress egy olyan munkát ami jól keres és nem tesz annyira fáradtá, nem égsz ki tőle annyira. Pl. én szoftverfejlesztő vagy valami programozó akarok lenni, abból jól keresek->lesz pénzem és abból tudok venni tanfolyamokat, tudok tanulni különböző business teacherektől stb stb. Munkámon kívül épitek saját businesst. Szóval igazából csak találd ki mit szeretsz? Mindenből meglehet élni...
2021. jan. 1. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!