Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki mindenkinek a barátja, az...

Aki mindenkinek a barátja, az senkinek se a barátja?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm. Korábban mindig ülő munkát végzett, de az első hullám enyhülésével áthelyezték másik munkakörbe. Minden nap úgy jön be, nekem fáj a fejem, nekem nincs kedvem, én nem tudok fizikai munkát végezni. Korábban kérte, hogy szeretne visszamenni a helyére, de nem kapott kielégìtő vàlaszt. Nah szóval, ő mindenkivel jó viszonyt akar ápolni, a főnököt is kocsival furikázza. Ezzel nincs gond. Azzal van a baj, hogy nem tud önmaga lenni. Mindig, mindenkinek megfelelni akar, akár más ember kárára. Màs embert mindenért meghurcolnak, meg jelzőket kap, hogy nem tud beilleszkedik, ő meg úgy akar értékes munkaerő lenni, hogy mindenkivel jópofizik, mègha nem is gondolja komolyan. Támogatom, hogy kedves másokkal, de a munka nem erről szól, hogy panaszkodunk, aztàn aratunk. Mit gondoltok erről?
2020. dec. 31. 14:06
 1/1 anonim ***** válasza:

"Aki mindenkinek a barátja, az senkinek se a barátja"

Ez így van. Akinek van határozott véleménye, úgysem tud mindenkivel jó viszonyt ápolni. Én nem szeretem az olyan embereket, akik mindenkivel jóban akarnak lenni, tapasztalataim szerint ők azok, akik a leghamarabb hátba szúrnak, és utána még mosolyogni is próbálnak hozzá.

2020. dec. 31. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!