Hogyan lehet kezelni egy primitív, agresszív kolegát?
Akinek elég gyakran elgurul a gyógyszere és idegbeteg módon ordibálva a legválogatottabb káromkodásokkal tarkítva dobálózik az irodában és csapkodja az ajtót, bármilyen témával kapcsolatban agresszív módon belemagyaráz, hogy őt senkinek a véleménye nem érdekli, ő utálja a gyenge embereket, és az ő hitvallása a "megszoksz vagy megszöksz", illetve hogy melyik kolegának a haláltusáját nézné végig teljes lelki nyugalommal, egy sört felbontva. Nem vagyok fiatal pályakezdő, dolgoztam már pár helyen, de ilyen primitív és demotiváló közegben még soha. Sajnos egy helyiségben kell dolgoznunk, ráadásul kommunikálnunk is kellene egymással, de hetek óta köszönni se hajlandó nekem, mert már rám is pikkel (csak tippelni tudok, hogy valószínűleg azért, mert nem viszonoztam a közeledését). Egy empatikus, érzékeny ember ezt valahogy ki tudja zárni, vagy ebből a mérgező közegből az egyetlen megoldás a lelki békém és az emberi méltóságom megőrzése érdekében a munkahelyváltás?
Annyit hozzátennék, hogy az a típusú ember, akivel értelmesen vitatkozni vagy kommunikálni nem lehet, mert a legkevésbé sem érdekli, amit a másik mond, én pedig erre a szintre amin ő kommunikál és létezik, nem vagyok hajlandó lesüllyedni
Én is mindenképp a főnökhöz fordulnék. A válaszokon jókat nevettem!
A #6 válaszolótól pedig elnézést kérek, egy pillanatra befagyott az oldal, össze-vissza kattintgattam és már csak a negatív pontozást érzékelte, annak ellenére, hogy hasznosnak tartom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!