Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sok ember azt mondja akkor is...

Sok ember azt mondja akkor is dolgozna, ha milliárdos lenne, mert unatkozna. Akkor csak azért járnak dolgozni, hogy elteljen a napjuk?

Figyelt kérdés

Ezt sose értettem. Itt is írják egy csomóan, hogy otthon "megőrülnének" meg unatkoznának. Az ilyen emberek nem tudják lefoglalni magukat, és inkább kell nekik egy kötelező tevékenység (munka), hogy elteljen az idő? De akkor annak mi értelme?

Én mikor itthon voltam hónapokat, egyszer sem unatkoztam, sőt inkább gyorsabban elteltek azok a napok.

2020. dec. 29. 12:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Én ha gazdag lennék, és nem számítana a pénz, dolgoznék, de nem azt, amit most, valószínűleg nem lennék többé alkalmazott.
2020. dec. 29. 16:10
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Azokkal értek egyet, akik le lettek pontozva!
2020. dec. 29. 16:59
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
Én sem értem ezt. Annyi mindent csinálnék ha korlátlan szabadidőm lenne! Mindent elolvasnék, túráznék, nyelveket tanulnék, új skilleket sajátítanék el, beiratkoznék újabb és újabb egyetemekre csak mert miért ne, edzenék, alkotnék, játszanék, jól érezném magam.
2020. dec. 29. 20:17
 24/26 anonim ***** válasza:
24%
Igen, értelmes ember le tudja magát foglalni a hobbijaival, ahelyett, hogy a mélyen gyűlölt munkahelyére kellene naponta bejárni, a sok pletyk@s pics@ és a primitív tahók közé. De sokak unatkoznak otthon, ezért találnak maguknak valami pótcselekvést, és napi 8-ban eljátsszák, hogy ők a Világ Urai, mini-Napóleont és mini Hitlert játszanak, és mindig orgazmusuk van, amikor sikerül nekik valakit maguk alá gyűrni...
2020. dec. 29. 20:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Azért munka alatt nem feltétlenül a robotot kell érteni, ha valaki gazdag. Én pl kutyás terápiát tanulnék, szívesen foglalkoznék ezzel, ha nem számítana a pénz, vagy utazó bloggerkednék.
2020. dec. 29. 20:45
 26/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekem pl 10 év alatti gyerekeim vannak, iskolába járnak, nem tudnánk egyfolytában utazgatni, itthagyni meg nem akarnám őket. A barátaim sem érnének rá közös programokra egész nap, mert dolgoznak. A pénzt befektetném vállalkozásokba, ingatlanokba, stb és ezekkel is folyamatosan foglalkozni kell, az is munka. Nem arra kell gondolni, hogy ugyanúgy bejárna 6-2-ig valahova.
2020. dec. 29. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!