Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sok ember azt mondja akkor is...

Sok ember azt mondja akkor is dolgozna, ha milliárdos lenne, mert unatkozna. Akkor csak azért járnak dolgozni, hogy elteljen a napjuk?

Figyelt kérdés

Ezt sose értettem. Itt is írják egy csomóan, hogy otthon "megőrülnének" meg unatkoznának. Az ilyen emberek nem tudják lefoglalni magukat, és inkább kell nekik egy kötelező tevékenység (munka), hogy elteljen az idő? De akkor annak mi értelme?

Én mikor itthon voltam hónapokat, egyszer sem unatkoztam, sőt inkább gyorsabban elteltek azok a napok.

2020. dec. 29. 12:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
8: csináld utánam, akkor nem kell köpködnöd 😘
2020. dec. 29. 12:45
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
10: karrierista törterő pics@ként köszönöm, de az eddig látottak alapján még mindig az én magánéletem van leginkább rendben. Mert az jobb, mikor az aluliskolázott csőcselék 6 gyerekkel várja, hogy lekapcsolják náluk az áramot vagy mikor egymást verik az alkoholisták meg egymást csalják a szerencsétlenek, akiknek az egész életére ennyi energiaráfordítás jutott... 😂 Ne legyetek naivak, a többség, aki lusta volt normális melót akasztani magának, a kapcsolatban is jellemzően hasonló színvonalat képvisel. Éltem ilyennel, ismeretségi körben is van egy pár.
2020. dec. 29. 12:50
 13/26 anonim ***** válasza:
84%

Én fejlesztőmérnök vagyok, szeretem a munkámat, ez az egyik hobbim is egyben. Ha milliárdos lennék, akkor is csinálnám tovább, azon egyszerű oknál fogva, mert szeretem csinálni. Másfelől pedig nem szeretem a tétlenséget, a semmirekellő tengést-lengést. Ez is egy ok.

Ezt persze azok nyilván nem érthetik meg, akik utálják a munkájukat, és csak megélhetési kényszerből járnak be a munkahelyre.

2020. dec. 29. 12:52
 14/26 anonim ***** válasza:
23%
12:10-es vagyok, én ezt azokra a törtető karrierista állatokra írtam, akik a munkahelyen átgázolnak mindenen és mindenkin, minidiktátort, minihitlert játszanak és egy senkik a magánéletben, romokbam van a kapcsolata/családja ha van neki egyáltalán. 0 önértékelésük, megkeseredett lelkek. Na, az ilyeneknek egy nagy 0 a magánéletük.
2020. dec. 29. 12:56
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
14: ja, azoknak kicsi a cerka. Nálunk az ilyen pötsök vagy 50 kiló alatt vannak vagy 170 centi alatt. Gondolom a komplexus hajtja a gőzgépet bennük
2020. dec. 29. 13:18
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Dolgozni, meg bejarni egy munkahelyre nem ugyanaz.
2020. dec. 29. 13:36
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

Unatkoznak, legyen. Bár én is olyan ember vagyok, aki képtelen unatkozni és én is voltam már otthon több hónapot (idős embert pelenkáztam és etettem-itattam, mielőtt naplolónak gondoltok).

Csak azt nem értem, hogy a saját hobbijait (amit ráadásul az ember kedvére váltogat) unná, viszont azt, hogy be kell járni valahova, ahol mások utasításai és elvárásai szerint végzi lényegében ugyanazt a jellegű tevékenységet, azt nem. Nekem ez fura, de őszintén.

Végülis én is dolgoznék. Lenne konyhakertem, kutyáim, esetleg tyúkjaim, írnék, olvasnék, amatőr triatlonra készülnék, főznék, sütnék, esetleg rajz, festés, horgolás, fotózás. Ezekkel el is telnek a napok. És ezek is munkák, ha úgy vesszük.

2020. dec. 29. 14:36
 18/26 anonim ***** válasza:
6%
Mindenki más, örülök, hogy te fel tudtad önmagadat fedezni.
2020. dec. 29. 14:38
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

"Másfelől pedig nem szeretem a tétlenséget, a semmirekellő tengést-lengést. Ez is egy ok.

Ezt persze azok nyilván nem érthetik meg, akik utálják a munkájukat, és csak megélhetési kényszerből járnak be a munkahelyre."

Én az eddigi összes munkahelyemet utáltam, sőt, munkahelyen dolgozni utálok (mint olyat).

Viszont egy regény megírása, komolyabb konyhakerttel, gyümölcsfákkal részleges önfenntartó élet vagy mondjuk az állatmentés nem semmirekellő tengés-lengés, ezt te is beláthatod.

2020. dec. 29. 14:39
 20/26 anonim ***** válasza:
85%

Sok ember mond sok dolgot, aztán a fele sem igaz.

Ismerek olyat, akik tényleg milliárdosok és munkamániások. Nagyon kevesen vannak ilyenek. És ismerek olyanokat is, akik belecsöppentek ebbe vagy csak milliókba. Hát, nem, nem erőltetik a munkát.

2020. dec. 29. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!