Ha én nem tölthetek be egy munkakört mert nincs szakirányú diplomám, más miért töltheti be, ha neki sincs?
Cégen belül megpályáztam egy munkakört, de értékelés nélkül visszadobták a pályázatot, mondván noha diplomás vagyok,a diplomám a pályázott munkakörnek nem megfelelő, nem szakirányú.
Oké végülis korrekt válasz. Gondoltam én akkor, én, a kis naiv.
Egy X kollega aki állandóan a főnök seggében van most megpályázta ugyanezt a munkakört-és lám, őt át is vették, ő megfelel.
Szakirányúja neki sincs, történetesen ugyanaz van neki mint nekem.
Érdekes az ő esetében nem baj a hiány, csak az én esetemben volt baj.
Ez az egész egy csodálkozásra érdemes szituáció vagy csak a szokásos seggnyalós mutyizós urambátyám történet? Hazai cég, természetesen.

Ilyen kolléganőtől amilyen te vagy kedves Kérdező mindenkit mentsen meg a Mindenható
S még te kérdezed h miért nem téged választottak?
Orulj neki h megturnek és meg nem bocsajtottak útnak
Nagyon gonosz az, aki már egyből arra gondol hogy valakit azért léptettek elő mert szexel a főnökkel.
Így, ilyen gondolkodással nem is tudsz változtatni magadon

Azért ha végiggondoljuk a teljes sztorit szerintem logikus, hogy rosszat feltételez.

#12.
Csak nála a logika kényszerzubbonyban van, a fantáziája azonban szárnyal.
Ez a típus emberasszony az aki a
Szép vagy csinos nőre azt mondja, h kq..a,
Akinek meg több vagyona van nálánál, az meg lopta.
Az ilyenfajta emberben az irigység a rosszindulatusag már ‘ab ovo’ genetikailag kódolva vagyon.

"Na de milyen cég az ahol a szopás a szempont?"
🙋♀️
Tudom a választ a kérdésre. Alapítványi iskola!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!