Msc diploma megszerzése probléma lehet egy főnöknek?
Kicsit menjünk át pszichomókusba.
Évek óta vagyok egy munkahelyen, egy Bsc diplomával ami sokat nem ér.
Gondoltam egyet és letettem az Msc-t is. Saját zsebből levelezőn. A főnök nem támogatta semmivel.
Sőt még kedves megjegyzéseket is tett a képzés alatt-sose végzed el, nem fog az neked menni stb.
Hát tévedett, elvégeztem.
És mióta ténylegesen a kezemben van a papír azóta a főnök nagyon állat módra bánik velem. Durván beszél, kötekedik stb.
Vajon emögött az van, hogy erősen sejti ő is, ezzel a mesterdiplomával jóval több lehetőségem van mint eddig? Javultak a munkaerőpiaci kilátásaim? És nem is biztos hogy megéri nekem itt maradni ezen a helyen?
Sejti ő is, hogy hamarosan beadok egy szép A4-es papírt neki?
EZ lehet mögötte?Ez neki arcvesztés duplán is.
mert azt mondta sose végzem el a képzést-tévedett.
és mert sejti nem tud engem megtartani nem hosszú még középtávon se.
Duplán arcvesztés.
Ez lehet mögötte?
és mi lenne az ok a kirúgásra? hogy mertem tovább tanulni és nem ülök a képzelt babérjaimon?
mellesleg a kirúgással én csak jól járnék, mert amúgy is megyek magamtól is, de ha kirúgnak még fizethetnek végkielégítést is. én csak jól járok vele, rúgjanak ki.
", akkor MSC-vel se fogsz jól keresni, "
jól nem fogok, de ennél jobban.
már most is van ajánlatom többért, csak ugye próbaidő, meg utazás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!