Melyik volt a legkomikusabb állásinterjútok?
He-he, viccesebbnél viccesebb szituk.
Na még egyet én is elmesélek. Az iskolaigazgató interjúztatott, és ezzel költői kérdéssel indított: remélem tudja, hogy minálunk nem túl magas szinvonalú az oktatás...
Akkor rögtön nem is esett le, csak hebegni, habogni tudtam, nem persze, hogy nem baj, csak kapjam meg ezt a nyomorék állást már, gondoltm magamban... Később aztán elgondolkodtam: wtf?! tulajdonképpen hogyan mondhat ilyet egy igazgató!? ez nem őt minősíti??
Mobilazolgaltato(piros) 24 h telefonos ugyfelszolgalathoz keresett munkatarsat. Panelinterju: tobbunket egyszerre internuztattak. Az volt a kerdes,h ha elhallgatok infot vki elol,az hazugsag-e... azt mondtam,hogy igen... nem is vettek fel... igy bizzatok azugyfelszolgalatokban.
Masik: olajceg interju. Aszisztenst keresnek cegvezeto melle. Nemet angol tudassal. Internun ott ult: cegvezeto ferfi es feleseg es a hr-es. Idegen nyelven nem beszelgettek velem. Pedig tudtam volna. De megkerdeztek,h osszehazasodok-e a jelenlegi baratommal meg mikor akarok gyereket. Utalom a gyerekeket.. nem hittek el,h semmikepp nem akarok szulni 15 even belul. 😂na ezek a kerdesek eleg jogsertoek voltak. Miert akarok ott dolgozni? A penzert. Ez se volt nyero. Nem vettek fel. Mas mi masert dolgozik?? Vagy,ha nem a penzert,akkor miert nem onkentes munkat csinal??😂
Olyan interju: gepeket kellett eladni. Fizu nincs,csak az eladas utani jutalekom. Legyen kocsim,amibe a benzi t is en fizetem meg a mobil beszelgeteseket is,ami a munkahoz kell... na erre en mondtam nemet.
Teazoba felszolgalo: nincs interju,probanap van,amit nem fizetnek ki. Egy celebe a hely. Gratula... az ott dolgozok 12 ora munkaert egy nap 4000 et kapnak. Ez,ha heti 5x 8 orara atszamolod,kb 50 000 hufra jon ki. Kiborultak,h ezt kiszamoltam es a dolgozoknak elmondtam. Azt is kifejtettem,h az ugyfelek problemaja,h orakig varnak egyesek a teajukra/etelukre,mert nincs sorrendbe rakva a rendelesa tablan a pultban,hanem ossze vissza keszitik el. Ehhez a nagyeszu szervezeshez is kulon gratula. A kis eloreeso fonott hajtinca biztos kiszivta a tulaj agyat meg az enekles. Masznak a kukacok meg bogarak a teaikban a birsos araikert.
Mobil ugyfelszolgalat (kekek)Arkad. En szerettem beulni a pultba es fogadni az ugyfeleket. Ez volt a munkank. De a tobbiek nem akartak dolgozni. Foleg ebedidoben mentek el csoportosan 3 orakra. Illetve orankent 2x cigiztek. En dolgoztam a legtobbet es 3-unk kozul engem valogattak le meg a telefon muszeresz kollegat,aki a hibas telokat meg tudta volna javitani. De nekik az orok szingli kis szemuveges jelentkezo kellett,aki szabadidejeben megtanulta a rendszer mukodeset otthon es egyutt cigizgetett az ott dolgozokkal. Napi 10 ora munka szombat is bele szamit. 70 ezer huf havi fizuert 😂 Rohogtem,amikor elkuldtek.
nekem egy ingatlantanácsadással foglalkozó cégnél volt, hogy miután megvolt a beszélgetés elkezdtünk a pénzről beszélni a HR vezetővel, aki keptelen volt még számológéppel sem egy nettó bért kinyögni a bruttó alapján😃
éreztem, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban. 1,5 évig voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!