Lehet ezért nem kedveltek a főnökeim?
Figyelt kérdés
Tavaly diákmunkan volt 2 idősebb főnököm, 2 lány, az egyik 28 volt a másik 24. Én tavaly voltam végzős, azóta egyetemre járok és már nem dolgozom ott. A lényeg, hogy egyikük sem végzett egyetemet, de tudom, hogy mindketten arról álmodoznak, méghozzá arrol a szakrol ahova én járok most. (ezt mondjuk ott meg nem tudhattak) Egész évben furak voltak velem, mindig ki lettem oktatva, személyeskedtek velem stb. Néha elhivtak magukhoz/bulizni, ha elmentem akkor meg leszartak, ha nem mentem akkor meg szerintem meg voltak sertodve. A végén amikor megtudtak h elmegyek, szomorúak voltak és azóta istenitenek. Lehet azért nem bírtak mert tudták, hogy hiába a főnökeim tul fogom őket szárnyalni?2020. dec. 18. 16:28
2/8 anonim válasza:
Hűha, ezt bogozza ki aki ért is hozzá! Nem kell túl sokat tulajdonítani nekik. Mondjuk én életemben nem jártam a főnökeimmel együtt bulizni.
4/8 anonim válasza:
Riválist láttak benned, mert fiatalok voltak, ennyi (+ te magad is írod, hogy "túlszárnyaltad őket"). Volt ilyen korú "főnököm", borzalmas volt... az az igazság, szerintem ilyen fiatalon 99% még nem alkalmas élettapasztalat híján arra, hogy vezetői pozíciót töltsön be, a többség ilyenkor még bőven bizonyítani akar a külvilág felé, nem tud/hajlandó globálisan gondolkodni. A magánéletet sem érdemes a munkával összekötni (elhívtak bulizni stb.), semmi okod velük tartani a kapcsolatot.
5/8 anonim válasza:
:), a nők ilyenek, szeretik a játszmát (természetesen férfiaknál is előfordul, de túlnyomórészt nőknél). Fő fegyvereik az érzelmek, mások mit gondolnak róluk. Ilyenkor engedd el, ha jó volt náluk a buli akkor jó, ha nem akkor úgysem mész többet.
Nemtudom, hogy férfi vagy-e vagy nő, de azt látom, hogy nem az a típus vagy aki játsza ezeket a játékokat.
A játék lényege: Kedvük szerint irányíthassanak, megkavarjanak, szétszedjenek.
Vannak akiknek nincs más, ezért csinálja ezt. Ne szállj bele ebbe, ne gondolkodj rajtuk, tedd azt ami boldoggá tesz, amire köteles vagy! Ezeket meg hagyjad istenítsenek ha akarnak :D.
Sok sikert a tanulmányaidhoz! :)
7/8 anonim válasza:
Nem ertem h egy 28 plane egy 24 eves h kerulhet fonoki poziba?/ kivétel persze ha saját cége van apuci anyuci alá tett egyet/ahogy le is írtad pont ezért nem alkalmas ez a korosztaly vezetoi pozíciókba. Semmilyen élettapasztalatuk plane emberekkel kapcsolatos tapasztalatuk nincs. Vezetőnek meg kell érni, tudas tapasztalat sok sok év, és ezek a életkorral jönnek maguktol. Buta kis csi..trik nem vezetok. Nem veled van a baj. Egy igazi erett 35+ tol kezdodik. Én legalábbis azokat tudom komolyan venni bár nálam inkább a bőven 40en túl mivel én sem vok már túl fiatal. Legkozelebb ne menj ovodaba dolgozni.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!