Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszédes dolog, ha 10 év után...

Beszédes dolog, ha 10 év után sincs meg egy kollegám mobilszáma sem, és van olyan friss kollega akinek sok mobilszáma megvan?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtató.

Tizensok éve vagyok a munkahelyen és konkrétan senkinek sincs meg a mobilszáma, 1 kollegáé se (kivéve a főnök, az övé mindenkinek megvan)

Ugyanakkor elnézem a többi kollegát hívogatják egymást és nem csak munkaügyben. „hogy vagy „ jellegű beszélgetések is vannak.

Itt van a friss pár hónapos kollega, most jött és már ezt hívja fel azt hívja fel. Nekem 10 év után sincs meg senki száma.

Valahogy soha nem éreztem ingerenciát hogy bárkivel is beszéljek munkaidőn kívül akármiről is. Aki akar tőlem valamit, intézze munkaidőben, benn vagyok. Egyébként meg vegyék úgy hogy meghaltam munkaidőn kívül.

Velem lehet a baj?

Mondjuk egészen határozottan nem örülnék ha nekem munkaidőn kívül csöngene a mobilom, elég nekem az a napi 8 óra még sok is.

2020. dec. 17. 09:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezzel en is ilyen vagyok, enegem ne hivogason senki!
2020. dec. 18. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!