Mennyire tudtok lógni a munkahelyetekről?
Kirendeltség lettünk a cégben ahol vagyok, így a vezetőség 80 kmre van tőlünk...egy helyi vezető van de az is benne van a buliban.
munkaidő 8-tól 4-ig van minden nap, de mivel nagy főnök szinte havi egyszer jön át és mindig mondja előtte... ezért szépen szét logjuk magunkat, volt egy egy hétig nem mentünk be, persze egy valaki mindig ott van. kb 9-től 2-ig dolgozunk, persze a jelenlétibe beírjuk a valós időt
#4:
Nem mindenki van megáldva ilyen laza munkakerülő mentalitással, mint te. Léteznek még becsületes emberek a világon, papuskám, akár elhiszed, akár nem.
12-es, semmi becsülendőt nem látok abban, hogy az embernek mondjuk család mellett napi 8 órát kell dolgoznia. Aztán utazás, háztartás, ügyintézés, a gyerekre meg hobbira és ilyesmikre pedig nem marad idő.
Én heti egyszer itthonról dolgozom, hát elhiheted, hogy azt a napot nem munkával töltöm, ha nincs sürgős feladat és nem érzem emiatt rosszul magam.
Nem tudok lógni, belépőkártyás rendszerrel dolgozunk. De nincs is rá szükségem. Egyrészt rugalmas a munkaidőm, ha valamiért hamarabb kell lelépnem, majd behozom a kiesett munkaidőt máskor. Másrészt a munkáltatóm korrekt velem szemben, így én sem akarom átverni.
(és általában van is mivel kitölteni a heti 40 órát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!