Egyetértetek, hogy a munkahelyetek egy börtön?
Nálam nem.
Alig kell valamihez alkalmazkodnom, többnyire csak annyit kérnek, hogy legyen kész időben a feladat. Elnézik, ha kések, akár egy órát is késhetek, ha tovább dolgozom (bár ez most nem aktuális a home office miatt), az időmet nem osztják be a 8 órás munkaidőn túl és egyetem utolsó évében (önköltséges képzésre jártam) fizették a tandíjam is (a fizetésemen túl). Imádok itt dolgozni. De ismertem én is olyan helyet, ahol a hátam mögött álltak szinte... Le is léptem.
Egy börtönben be vagy zárva.
Egy munkahely pedig egy kétoldaló kölcsönös szándéknyilatkozat, szerződés.
Bármelyik fél bármikor kiléphet belőle.
Rossz helyen vagy.
Keress egy másik állást vagy légy vállalkozó.
Nem.
Volt már olyan munkahelyem (nem is egy), ahol valóban bezárva és kiszipolyozottnak éreztem magam, de épp ezért álltam mindig tovább, hogy egyszer végre révbe érjek.
A jelenlegi munkahelyemet már imádom.
- könnyű bejárni
- passzol hozzám
- értek hozzá és rendszeresek a sikerélményeim
- családias a hangulat a kollégákkal
- változatos, nem pedig monoton
- nyugis
Nem mondom, hogy innen nem lesz majd hova tovább állni egyszer a jövőben, de ezen a helyen végre nyugodtan eltölthetek pár évet tapasztalatszerzéssel, és nem azon jár az eszem, hogy hogyan tudnék minél hamarabb lelépni, tovább állni.
Javaslom neked is a váltást, ha nem vagy boldog a jelenlegi helyzetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!