Kirúghat, ha nem viszonzom az érdeklődését?
A főnököm egy pár hete már furán viselkedik velem: annyira zavarban van előttem az amúgy magabiztos, harmincas pasi, mint egy tinisrác. Ami aranyos lenne (mert alapból velem sokáig kedves is volt), ha : 1. a gimiben lennénk 2. nem lenne barátom 3. nem lenne a főnököm, és nem a MUNKATÁRSAK ELŐTT csinálná!!!
Iszonyatosan kezdek kiakadni. Nemrég kezdtem itt, próbaidős vagyok, nem akarom, hogy emiatt lapátra tegyen, hogy én nem viszonzok semmit. Viszont már a kollégák is finoman elkezdtek beszólni neki, hogy különös velem, de nem veszi a lapot... És ami a legkiborítóbb, hogy egyszer indokolatlanul dicsér meg előrébb veszi a dolgaimat, mint a többi dolgát aznap, pár órával később meg visszajön és sz_rrá aláz mindenki előtt. Hogy lehet ezt ép ésszel kibírni? :( És szerintetek elfajulhat ez odáig, hogy egyszer majd kiböki, hogy mi a baja, és akkor el kell jönnöm, mert nem leszünk többé összeférhetőek?
Bocsi, ha kicsit összefüggéstelen, de napok óta pánikban vagyok emiatt, és tudom, hogy a hét elején (több okból is) elé kell majd álljak, hogy tisztázzunk pár kérdést. Főleg a maradásomról vagy nem maradásomról, mert hamarosan lejár a próbaidőm...és tanácstalan vagyok. Ha nem lenne covid és egy édes barátom, akivel össze szeretnénk költözni, habozás nélkül otthagynám az egész céget, de így nem merem, mert kellene a pénz meg az anyagi biztonság részemről is. :( (Nem, nem fog eltartani a barátom :D nem is tudna, és nem is hagynám)
Köszönök minden építő jellegű tanácsot, mert tényleg nagyon rosszul érzem magam és el vagyok keseredve, hogy mi várhat még itt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!