Kirúghat, ha nem viszonzom az érdeklődését?
A főnököm egy pár hete már furán viselkedik velem: annyira zavarban van előttem az amúgy magabiztos, harmincas pasi, mint egy tinisrác. Ami aranyos lenne (mert alapból velem sokáig kedves is volt), ha : 1. a gimiben lennénk 2. nem lenne barátom 3. nem lenne a főnököm, és nem a MUNKATÁRSAK ELŐTT csinálná!!!
Iszonyatosan kezdek kiakadni. Nemrég kezdtem itt, próbaidős vagyok, nem akarom, hogy emiatt lapátra tegyen, hogy én nem viszonzok semmit. Viszont már a kollégák is finoman elkezdtek beszólni neki, hogy különös velem, de nem veszi a lapot... És ami a legkiborítóbb, hogy egyszer indokolatlanul dicsér meg előrébb veszi a dolgaimat, mint a többi dolgát aznap, pár órával később meg visszajön és sz_rrá aláz mindenki előtt. Hogy lehet ezt ép ésszel kibírni? :( És szerintetek elfajulhat ez odáig, hogy egyszer majd kiböki, hogy mi a baja, és akkor el kell jönnöm, mert nem leszünk többé összeférhetőek?
Bocsi, ha kicsit összefüggéstelen, de napok óta pánikban vagyok emiatt, és tudom, hogy a hét elején (több okból is) elé kell majd álljak, hogy tisztázzunk pár kérdést. Főleg a maradásomról vagy nem maradásomról, mert hamarosan lejár a próbaidőm...és tanácstalan vagyok. Ha nem lenne covid és egy édes barátom, akivel össze szeretnénk költözni, habozás nélkül otthagynám az egész céget, de így nem merem, mert kellene a pénz meg az anyagi biztonság részemről is. :( (Nem, nem fog eltartani a barátom :D nem is tudna, és nem is hagynám)
Köszönök minden építő jellegű tanácsot, mert tényleg nagyon rosszul érzem magam és el vagyok keseredve, hogy mi várhat még itt rám.
Ez valami mentális probléma.
Még próbaidős vagy és már aláz??
A másik percben meg gyerek?
Jaja...😅imádom, tényleg.
Plot twist: elkezdett kicsinálni, elég módszeresen, de már látom a fényt az alagút végén. Ez annyit jelent, hogy tudom, hová megyek innen nagyon hamarosan :D csak éljek túl addig. A szervezés folyamatban 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!